Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/8496049 www.bgdnes.bg

Родна секс бомба бременна от световна звезда

Българската секс бомба Мелани Мартин ще дари с дете световноизвестният певец Аарън Картър. Това призна лично скандалният изпълнител, който е брат наНик Картър от хитовата група "Бекстрийт Бойс“.

„Истина е, има бебе – обяви татуираният 32-годишен Аарън в лайв чат в инстаграм и показа положителния тест на половинката си. – Официално е, бременни сме! Определено ще бъда зает баща! Това е, което искахме и двамата. Работехме за бебе. Фокусиран съм върху бъдещето на татко. Искам да бъда добър баща. Моята музикална кариера върви наистина добре с многото турнета. Освен това имам своя линия за облекла. Не всичко в живота ми непременно трябва да музика. Семейството е най-важно за мен.“

Реклама

Българката също не пропусна да се похвали с новината, че ще става майка. Тя се появи във видеото му и двамата си размениха страстна целувка, докато седеше в скута му. След качи своя снимка с Картър, на която двамата пак са се награбили.

„Любовта побеждава“, написа силиконката.

Преди около месец тя бе арестувана заради оплакване от любимия си, че го е нападнала след скандал между двамата. Мелани прекара една нощ в ареста в Калифорния заради предполагаемото домашно насилие над певеца. Наложена й бе гаранция от $50 000, които тя плати без да й мигне окото.

Скандалът между двамата избухнал, след като Аарън я хванал да праща свои голи снимки на по-възрастни мъже, разкри TMZ.

„Опитах се да й дам нов живот. Дано намери помощта, от която се нуждае. Никой не заслужава да бъде жертва на насилие, нито жените, нито мъжете“, заяви Картър и бе категоричен, че всичко между тях е приключило.

Само няколко дни по-късно двамата се събраха и той оттегли обвиненията си срещу нея.

„Ние просто се обичаме“, обяви Аарън, за който това ще е второ дете.
Картър, който стана известен още в невръстна възраст, не успя да издържи на изкушенията на славата за разлика от батко си. Той не веднъж е признавал, че е взимал алкохол и наркотици от самия Майкъл Джексън. Постъпва в клиники за справяне със зависимостите си на няколко пъти. Освен като певец се изявява още като танцьор и продуцент.

Реклама

Българката се представя като инстаграм модел със 170 000 последователи. Но се подвизаваше като еротична танцьорка преди да срещне певеца. Именно в клуба, в който работеше, тя се започна с него. Силиконката влудява мъжете с визията си – огромни гърди, закръглено дупе и платинено руса коса.

Тя е с Картър от началото на годината. Заради нея той заряза жена си Лина Валентина и бебето им. Дори си татуира името й на отстрани на лицето.

Това вбеси семейството му и най-вече известният му брат. Днес те не искат и да чуят за татуирания Аарън и новата му възлюбена. Скъсали са всякакви отношения с тях. Не са никак очаровани от новината, че Мелани е бременна. Според тях българката използва Картър заради парите му.

Реклама
Реклама
Реклама