Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/8945616 www.bgdnes.bg

Ето я най-еротичната медсестра

Луда съм и обичам грубите мъже, казва плеймейтката

Снимки: "Плейбой" и Личен архив

Юлиана Башева е най-еротичната медицинска сестра у нас!


Фаталната брюнетка ще бъде втора година студентка във Факултета по обществено здраве към Медицинския университет от есента. Но по-важното е, че наред с медицинската дейност Юлиана е една от претендентките за титлата "Мис Плеймейт". А комбинацията от двете неминуемо подклажда още повече еротичните фантазии на мъжете.


"Надявам се това, че такава секси медицинска сестра се явява в еротичната надпревара, ще ми помогне да спечеля", споделя пред "България Днес" Башева.

Реклама


Плеймейтката е категорична, че ниското заплащане на медсестрите у нас и масовият отлив от професията не могат да я спрат в личната й кауза да помага на хората.


"Не станах студентка заради заплатата, а заради желанието ми да бъда от полза на обществото. От малка съм обикаляла много по болниците и съм виждала какво се случва. Когато бях в четвърти клас, мой приятел ме удари тежко с камък по главата. Спешно ме закараха в "Пирогов" и ме оперираха, тъй като до няколко часа можех да умра", разказва за преживелиците си пред вестника Юлиана.


Тъкмо след този превратен момент в живота й се отключило желанието да помага и да спасява хора.


"Представям си се като една добра медицинска сестра и ще остана в България, за да се занимавам тук с това. Въпреки че има много малко медицински сестри, а много от тях напускат страната", казва още еротичната моделка.


Плеймейтката е наполовина рускиня. Майка й е сънародничка на Путин, докато татко й е нашенец. Вероятно затова е луда по характер, обича екстремните спортове, а слабостта й са хладните оръжия и стрелбата. Дори е посветила две татуировки на любимия си автомат "Калашников".
"Може би затова си падам по ММА-ци или кикбоксьори. Не харесвам нежните футболни мачовци. Обичам грубите мъже", категорична е стройната брюнетка.


И продължава:"Имахме луда сватба с моя съпруг преди няколко години. С много оръжия и гърмежи. Като булка ме "превзеха" с много изстрели, но нямаше пострадали. Далеч от нежните неща. Прави ли се нещо, обичам да се чуе и да се види. Като руските екшъни. Вероятно защото наполовина съм рускиня", смее се плеймейтката и добавя, че половинката й твърдо я подкрепя за участието й в секси конкурса.

Реклама


През нощта Башева танцува в различни столични клубове. Прави го вече десета година. А през деня се грижи за тригодишния си син.
"Успявам да съчетавам и двете неща добре. Не си представям да работя зад бюро или да продавам дрехи в магазин. Не е моето. Предпочитам да работя през нощта, а през деня да обръщам внимание както на детето ми, така и на семейството ми", убедена е Юлиана.

За себе си добавя, че е много импулсивна и забавна. "Луда по характер, но и много притеснителна. Ама готино луда, да не си помислите нещо лошо", допълва еротичната моделка и танцьорка.


Участието в "Мис Плеймейт" се случва от третия път за брюнетката.
"Два пъти се записвах и в последния момент се отказвах. Нещо все не харесвах в мен, но вече съм в топформа. И дойде моментът да покажа най-доброто от себе си. Както се казва - от третия път се случват най-хубавите неща", казва плеймейтката.

Реклама
Реклама
Реклама