Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/9097121 www.bgdnes.bg

Лиз Кембидж: Два метра съм и обичам секса!

Баскетболистката от "Лос Анджелис" се снима гола

Дива, красива и откровена до болка. Баскетболистката от "Лос Анджелис" Лиз Кембидж е въплъщение на всичко това. Тя докарва до екстаз своите почитатели, позирайки гола за корицата на списание "Плейбой" и не спира дотук, а им предлага и пикантни откровения за личния си живот.
"Да, аз съм спортист, който е висок над два метра и обича секса. И какво от това? И ние сме хора и правим секс!", споделя Кeмбидж.
Лиз е изключително популярна в родината си Австралия. Тя се завърна през пролетта на Зеления континент в очакване да бъде възстановен сезонът в женската НБА на САЩ. Кембидж даде интервю за местното издание на списание "Ел", в което не спести нищо за трудностите, през които е преминала.
Последните няколко месеца не бяха лесни за Лиз Кембидж, пише за нея изданието. Първо, тя трябваше да се бори с мистериозна болест по време на сезона в китайската лига, където игра през декември 2019 г. Болест, за която тя е убедена, че е било коронавирус. След това близкият й приятел и ментор Коби Брайънт почина. После трябваше да преглътне отлагането на олимпийските игри, където се надяваше да вземе медал от по-благороден метал след бронза през 2012-а. Лиз е поела своята порция житейски удари. Кембидж признава това.
"Когато си 203 сантиметра на 16 години, не е лесно - споделя Лиз. - Тормозеха ме много, докато растях. Но за мен това не е тъжна история. Тя ме определи и ме направи толкова силна. Борих се с много психически проблеми - първо тревожност, после депресия. През почти половината си живот съм с такива колебания... Тези проблеми влияеха негативно и върху способността ми да си върша работата. Не можех просто да пропусна мачове и да не кажа нищо. Признанието за мен бе като терапия."
Откровеността е един от механизмите за справяне с огромно напрежение в професионалния спорт. А от нея Лиз Кембидж притежава в изобилие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама