Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13637351 www.bgdnes.bg

Орлин Павлов е новото лице на „Събота вечер с БНТ"

Музикантът иска да интервюира Лили Иванова

Пеещият актьор Орлин Павлов ще е новият водещ в съботното вечерно ток шоу на БНТ1. Талантливият артист няма търпение да застане „от другата страна“ на микрофона, да задава въпроси и внимателно да изслушва отговорите им от гостите си.

Орлин мечтае да интервюира примата на БГ музиката Лили Иванова. Изпълнителят на „Вместо мен" предизвика бившата си група „Каффе“ да се съберат за изпълнение на живо в студиото на телевизията Майка. Артистът иска да кани и политици, за да разбере публиката на предаването „Събота вечер с БНТ" кои са любимите им учители, имат ли време за изкуство, какво четат. И обещава пред себе си да не задава въпроси на бъдещите си гости, които за самия него са досадни и не на място.

Реклама

В първия епизод на шоуто тази събота, 4-и февруари 2023 г. от 21 ч., на новия водещ Павлов гости ще бъдат тв продуцентът Андрей Арнаудов, латино-регетон дуетът Торино и Пашата и големият певец и водещ на седмичното предаване в Телевизията „Последният печели“, адашът му Орлин Горанов.

Орлин е третото лице на предаването и подхваща микрофона на „Събота вечер с БНТ“ от ръцете на стенд ъп комедийния актьор Ники Станоев. Първият, дирижирал настроението в развлекателното ток шоу, беше тв и радиоводещият Митко Павлов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама