Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18346832 www.bgdnes.bg

БРАВО! Мис България с трето висше, става политик

Вероника Стефанова вече е магистър по икономика

Мис България е умна и красива!

Носителката на титлата от 2017 г. Вероника Стефанова вече се гордее с третото си висше образование. Тя се дипломира като магистър по икономика преди броени дни и продължава да оборва тезата, че миските разчитат единствено на красотата си.

Вероника е майка на две момиченца, но въпреки това намира време за лекции и изпити. Красавицата е всестранно развита - има салони за красота, продължава кариерата си на модел, обича да кара спортни коли и танцува балет. Преди време тя завърши специалностите политически науки и финанси, има интерес и в правото.

Реклама

Вероника не крие, че един ден би искала да влезе в политиката, но до този момент не е избрала към коя партия да се присъедини. Тя е пълна отличничка и с лекота взима държавните си изпити.

"Красотата не е решаващ фактор, всичко зависи от знанията, интелекта, възможностите от това до каква степен си амбициозен и подготвен - казва миската пред "България Днес". - На красивите жени винаги им се налага да се доказват двойно повече от останалите, защото много често са подценявани. Познавам много красиви жени, които са интелигентни и не се връзват с наложения стереотип."

Нейната по-голяма дъщеря Анджи също покорява върхове, въпреки че е едва на 5 годинки. Момиченцето тренира художествена гимнастика и нищо чудно един ден да се превърне в едно от новите ни Златни момичета.

"Силно се надявам да стане Златно момиче - казва Вероника. - Анджи тренира, откакто беше на 2 години и 7 месеца, което е рекорд! Тръгна с колебание, но се оказа, че й харесва много, и сега не пропуска тренировка. На 3 годинки беше сама на два лагера от по една седмица. Спортът я учи на дисциплина и благодарение на него виждам голямо израстване при нея. Правилата много лесно въвеждат едно дете в живота. Учи се на уважение към треньорите, възпитава се на дисциплина, което ще й помага в бъдеще. В моето семейство всички са спортували. Баща ми е бивш борец, майка ми лекоатлетка, аз танцувам класически билет. За нас спортът е важна част от живота и се радвам, че децата ми проявяват интерес" - казва Мис България

Четете още

Мис България и Силвия Кацарова станаха партия

Мис България и Силвия Кацарова станаха партия

Мис България живее в бял свят - от обувките до джипа

Мис България живее в бял свят - от обувките до джипа

Миската Вероника Стефанова отново е в топ форма

Миската Вероника Стефанова отново е в топ форма

Мис България Свят Вероника Стефанова: Страхливци са мъжете, които бият жени

Мис България Свят Вероника Стефанова: Страхливци са мъжете, които бият жени

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама