Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/18510070 www.bgdnes.bg

Футболна еуфория в Пловдив! Разграбват билетите за "Панатинайкос"

Билетите за решаващия мач "Ботев" (Пд) - "Панатинайкос" се разграбват със светкавична скорост след добрата игра на "канарчетата" в Атина. "Жълто-черните" загубиха с 1:2 първата среща в турнира Лига Европа, но запазиха жива интригата за реванша, който със сигурност ще бъде пред препълнените трибуни на стадион "Христо Ботев". Двубоят е на 1 август от 21 ч. За централните сектори вчера бяха останали само единични бройки, за другите две трибуни продажбите също вървят много добре, показва справка в сайта на клуба.

В Атина "Ботев" игра като равен с гръцкия гранд, въпреки че домакините се наложиха и очакват реванша от втория квалификационен кръг с гол преднина.

Реклама

Гърците се наложиха с 2:1 в среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Йеремейеф (8) даде аванс за ПАО, а Бакасетас (44) удвои от дузпа. Корошец (70) върна един гол за "Ботев" минути след появата си в игра. "Канарчетата" имаха претенции към главния съдия, който веднъж подмина нарушение срещу Акере в наказателното поле на домакините, а след това и отмени дузпа за Ботев след намесата на ВАР.

Наставникът на пловдивчани Душан Керкез коментира двете ситуации след мача.

"Укаки каза, че срещу него не е имало дузпа, а се е спънал от терена - заяви Керкез. - При Акере не е такава ситуацията, но реферите са част от нашия спорт, може да допуснат грешка."

Специалистът не разкри подробности относно тактиката си за реванша, но обеща "война на терена".

"Не знам дали ще пресираме още отначало на реванша - каза Керкез. - Имаме една седмица да изясним тактиката. Феновете са нашата сила, но сега е важно да си починем. Предстои най-важният мач от гледната точка на привържениците - дербито с "Локомотив". Поздравления за ръководството на "Панатинайкос" и на треньора за гостоприемството. Ние ще направим същото в Пловдив. Ще ги посрещнем добре, но на терена ще е война."

Душан Керкез

Четете още

"Ботев" изпусна "Панатинайкос"

"Ботев" изпусна "Панатинайкос"

ПАО трепери за звездата си Фотис преди битката с "Ботев"

ПАО трепери за звездата си Фотис преди битката с "Ботев"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама