Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18510313 www.bgdnes.bg

Ето го най-големия бюст в бокса!

Не е нужно да играеш в "Манчестър Сити", за да излизаш с една от най-пищните момичета от ринга!

Ако някой не вярва, може да попита футболиста от скромния тим на "Бостън Юнайтед" Джай Роу. Именно този 22-годишен момък, който преди това е ритал за "Скънторп", е гадже на Аполония Луелин, известна още като Барби. Мацката редовно се качва на боксовия ринг, но не като участничка, а като маце, което размята табелките за предстоящите рундове.

Реклама

Красавицата буквално изуми последователите си в социалните мрежи, след като показа долната част на гърдите си в разголена синя рокля. Появиха се коментари, че заради нейните предизвикателни снимки профилът й в инстаграм може да бъде блокиран. За щастие на любителите на красиви женски форми, това засега не се е случило. Напротив, огромна част от стотиците хиляди почитатели на Аполония са очаровани.

Луелин споделя и по-горещи кадри, но в своя платена страница, от която печели стотици хиляди лири. След като нашумя със славата на момиче от ринга, тя призна, че е получавала предложения от доста известни футболисти в Англия. Но така и не ги е ощастливила, за разлика от не толкова популярния Джай Роу. Барби е категорична, че не споделя порнографско съдържание в каналите си.

"Като кажа на някого, че си пускам снимки, те си мислят, че правя порно - разяснява разликата Аполония. - Трябва да се обясни на всички предварително, че това не е така. В моя профил няма да се намерят изображения, които могат да бъдат класифицирани като порнография."

Четете още

Секстигрица се качва на ринга

Секстигрица се качва на ринга

Аполония е футболна мечта

Аполония е футболна мечта

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама