Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18769415 www.bgdnes.bg

Линда посрещна сестра си Черил в Созопол

Не сме се виждали от 15 години, довери половинката на Кирил Петков

Въздействащо фото от семейна среща публикува Линда Петкова. На снимката тя и съпругът й Кирил Петков са седнали на обяд в ресторант до морето в Созопол. Половинката на експремиера грее от щастие, защото зад масата са сестра й Черил, нейният мъж Джонсън и децата им.

"Не сме се виждали с Черил 15 години", доверява най-известната канадка в България. От обяда отсъства само Ванеса, първородната дъщеря на Петкови, а по-малките Ема и Ана са на седмото небе от радост, че са в компанията на своите трима канадски братовчеди.

Реклама

Бившият министър-председател на България и съпругата му похапват зелена салата и миди. Вероятно са ги препоръчали и на Черил и Джонсън, защото пред тях също има чинии с миди. Щастливата рода полива морската храна с бяло вино.

Линда Петкова не съобщава повече подробности за сестра си и нейния спътник в живота. На фотоса двойката изглежда сплотена и ведра. Топмайсторката на безглутеновите сладкиши не повдига завесата и дали двете семейства имат общи планове за летуване по Черноморието и дали с Кирил Петков ще ги разведат из страната. Вероятно Черил, Джонсън и децата им ще проявят интерес към българските природни и туристически обекти.

Бившият премиер има още една балдъза - Даяна Макензи, а Линда разказва колко се гордее с нея. Оказва се, че не само тя умее да върти печеливш бизнес. Даяна Макензи печели милиони от бира. Сестрата на Линда Петкова е собственичка на една от най-добрите пивоварни в канадския град Ванкувър. Преди да почине, там работела като технолог и тяхната майка. Впоследствие Даяна продължава да върти занаята.

Линда е голям фен и на изкуството. Когато е в София, тя често посещава изложби на млади и модерни художници, като една от любимите й е сестрата на Графа - Нора Ампова.

Освен плажуването на морския бряг половинката на Петков обожава басейните и турската баня, особено през зимата, и когато намерят малко свободно време, релаксират заедно в спа комплекси. Ще заведат ли и семейството на Черил на любимите си места за релакс освен на морето, засега остава тайна за широката публика.

Четете още

Кирил Петков кайтсърфира край плаж "Корал" (СНИМКИ)

Кирил Петков кайтсърфира край плаж "Корал" (СНИМКИ)

Линда Петкова кастрира котките на Рилския манастир

Линда Петкова кастрира котките на Рилския манастир

Кирил Петков и Линда на море

Кирил Петков и Линда на море

ПРОМОЦИЯ: Жената на Кирил Петков - Линда, продава козунака за 59 лв.

ПРОМОЦИЯ: Жената на Кирил Петков - Линда, продава козунака за 59 лв.

Реклама
Реклама
Реклама