Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18796020 www.bgdnes.bg

Заснеха шоуто с Николета и Ники М., вижте кога ще го излъчат

  • Най-вероятно предаването ще се излъчва напролет
  • Моделката и вратарят се върнаха в България след близо месец, прекаран на Санторини

Предаването на Николета Лозанова вече е заснето, научи "България Днес".

Сочената за най-сексапилна българка прекара близо месец на гръцкия остров Санторини, където се снимаха кадрите на първото по рода подобно шоу у нас. В предаване, което е дело на продуцентите Иван и Андрей, ще бъде представен лъскавият живот на НиЛо - по подобие на този на семейство Кардашиян, което е истински хит не само в Америка, но и по света. В шоуто, разбира се, участва и любимият й Ники Михайлов. Ще бъде показана дъщеря им Борислава, както и първородната рожба на Николета - Никол, която е от Валери Божинов.

Реклама

Лозанова вече се прибра в България. И побърза да се похвали с това.

"Обратно в реалността", пише любимата на Ники М. И добавя, че не е очарована от времето през уикенда в България, което бе дъждовно и коренно различно от топлия климат и жегата по гръцкия остров.

Очаква се шоуто за живота на Лозанова да бъде излъчено през следващата година в ефира на една от националните телевизии. Най-вероятно то ще излезе на екран през пролетта. И ще се излъчва няколко месеца.

Първоначално идеята на продуцентите Иван и Андрей бе да покажат в пълния блясък Николета, докато е бременна. Сочената за най-сексапилна българка и Ники М. трябваше да ходят по лекари пред тв камерите, а бременната звезда щеше да излъчва раждането си по телевизията, да обзавежда бебешка стая и да сменя памперси пред очите на зрителите. До реализацията на този проект така и не се стигна. Въпреки това шоуто все пак бе заснето, макар и без родилни подробности.

Николета ще получи огромен хонорар за изявата си по телевизията. Сумата със сигурност ще бъде рекордна, тъй като всички знаят, че Лозанова се продава скъпо.

Четете още

Николета Лозанова ГОЛА и съблазнителна на морето

Николета Лозанова ГОЛА и съблазнителна на морето

Шоуто на Николета вече се снима в Гърция

Шоуто на Николета вече се снима в Гърция

Николета се РАЗГОЛИ след раждането, показа пищен балкон от остров Санторини

Николета се РАЗГОЛИ след раждането, показа пищен балкон от остров Санторини

Ники М. нагъна Николета на стената

Ники М. нагъна Николета на стената

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама