Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18819219 www.bgdnes.bg

Панайот Панайотов рекламира племенника си с Ед Шийрън

Нашенецът не е фен на британеца, но признава, че е мегазвезда

Реклама на племенника си чрез образа на Ед Шийрън направи Панайот Панайотов! Покрай истерията около концерта на британеца нашият певец използва да покаже племенника си Алекс на почитателите си. Панайотов пусна в социалните мрежи снимка от превъплъщението си в Шийрън в шоуто "Като две капки вода", на която е с роднината си.

"Исках да покажа племенника си Алекс Александров - 23-годишен мъж, със стабилно образование и перфектен. За съжаление не се е метнал на чичо си, няма никакви артистични заложби, но хората сме различни. Той завърши икономически науки в Мадрид, сега му предстои бляскава кариера", разказва гордо изпълнителят, потърсен за коментар от "България Днес".

Реклама

Той признава, че не е бил на концерта на Ед Шийрън, защото не обича да ходи по стадиони. "Слушам музика задушевно - в стая или в колата. Тогава музиката достига до мен и ме впечатлява. Ед Шийрън не е от любимите ми певци, но никой не може да отрече, че е мегазвезда, на която може само да се възхищаваме за малкото години и големия трудов стаж, който има като звезда", отбелязва изпълнителят на "Момчето, което говори с морето".

Негов идол е Том Джоунс. "Непрекъснато със съпругата ми слушаме музиката му, постоянно присъства в живота ни. През 2013 г. ходих на неговия концерт в "Арена Армеец", но останах разочарован, защото това е спортна зала, акустиката не е добра. Изпълнителят и той не се чувстваше комфортно. Като не се чувстваш великолепно на сцената, не можеш да го предадеш на публиката", смята певецът.

Според него концертите трябва да са в закрита зала, акустична, която е озвучена перфектно. "Стадионът е позорище, както му викат сърбите - там крещиш и държиш чаша бира", смята Панайот Панайотов.

Сред любимите му изпълнители са Здравко Чолич, Хари Мата Хари и "Роулинг Стоунс". В България харесва музиката на Любо Киров.

В края на лятото носителят на "Златният Орфей" загатва, че репетира всеки ден и започва да пее световни хитове. Шегува се, че песента на Ед Шийрън, която изпя в "Като две капки вода" не влиза в този репертоар. "Искам да покажа, че мога да пея и други песни. След "Капките" ми дойде неочаквано идеята да се представя в ново амплоа. На всяко нещо му идва времето. Подготвям песни като The best на Тина Търнър, Sex bomb на Том Джоунс и Pretty woman на Рой Орбисън.

Четете още

Естрадната легенда Панайот Панайотов: Пробвах, но не успях да избягам от България

Естрадната легенда Панайот Панайотов: Пробвах, но не успях да избягам от България

Певецът Панайот Панайотов:  Готов съм да грабна лопата и да гася пожари

Певецът Панайот Панайотов: Готов съм да грабна лопата и да гася пожари

Реклама
Реклама
Реклама