Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19001622 www.bgdnes.bg

Юксел Кадриев с първи думи пред "България Днес" за новата си любов

*В лицето на манекенката Венцислава 

*Ти си най-уникалната жена на Земята, написа под снимката й Кадриев 

Ето я тайнствената госпожица, която е гадже на Юксел Кадриев! Това е красивата Венцислава Велчева. Тя е манекенка и модел на "Топмодел".

За добро или зло, в момента красавицата не се снима, като последно е рекламирала т.нар. "екстеншъни". Висока е 1,74, 66 килограма, гръдна обиколка 75, талия и ханш също 75, пише в портфолиото й, където снимките й вече не са видими, защото са свалени. Красивото момиче е почти на 29, зодия Дева.

Реклама

Все още не е ясно как водещият на новините в Би Ти Ви и Венцислава са се запознали, но е ясно, че имат обща страст - изкачването на планини. Всяка свободна минута и двамата покоряват или Витоша, или Рила. И ако досега Юксел показваше само себе си на фотосите си в инстаграм, то преди ден изненадващо включи и момичето до себе си - Венцислава Велчева.

"Който търси, може и да намира, но само този, който вярва, получава", написа Кадриев под снимка на двамата. Виртуалните му приятели веднага се втурнаха да го поздравяват, а той дори не отговори на писанията им.

"Млада е, може да ти е дъщеря, но и ти си в супер форма", смее се Юлия Иванова. "Браво, Юки, ти си на ход" - така го поздравяваха и мъжете.

Прави впечатление, че младата мадама е красива и с добре поддържана външност, но и по нейното лице е играл скалпелът - малко, но красиво.

Венцислава от години е манекенка. От снимките й в инстаграм се вижда, че носи скъпи дрехи и бижута. Явно е фен на скъпите и луксозни марки. Според близките им двамата най-много обичали да ходят в Гърция и цяло лято са били там.

Реклама

Заради серия "сакатлъци на любовния фронт" Юки зорко пазел новата си изгора. Той имаше доста скандален развод с бившата си съпруга Бонка Георгиева, вече Ласло, която не живее в България. От нея е дъщеря му Габриела.

След това според писания се влюбил пламенно във варненската бизнес дама Диди Янкова, която си отиде от този свят след коварно заболяване, а преди година се разделил и с гъркинята Мария според жълтата преса.

"България Днес" се свърза с журналиста с въпроса дали има нова жена до себе си и той отговори: "Защо ви интересува личният ми живот? Не съм публична личност", казва Юксел, като не отрече, но и не потвърди новината от снимката, която пусна преди ден. Малко преди това обаче под нейна снимка той коментира: "Най-уникалната жена на Земята и Седемте морета".

Дали е влюбен или не обаче, не е ясно, но още от април водещият започна да отслабва и да се "стяга" физически. Всеки ден спорт и здравословна диета направиха тялото му идеално. Явно новата му любов го вдъхновява и той дори пише стихове за нея.

"Истинският живот на мъжа започва след 50 години", обича да казва Юксел Кадриев. На 27 март той посрещна 51 г., узрял за нов живот и с ново амплоа.

Емблематичното лице на Би Ти Ви ходи от няколко години на уроци по пеене, едновременно с това продължава и с тези по пиано.

Когато издал първата си стихосбирка "Намираш. Губиш. Получаваш", бардът Мишо Белчев му дава кураж и става негов редактор. Легендарният романтик хвали творбите на Юксел и дори сравнява стила му с този на великия Омар Хаям. Кaдриев уточнява, че е започнал да пише преди няколко години, когато е бил много влюбен и че абсолютно всичко в мерената му реч е "по действителни случаи".

Юксел е от турски произход. Името му означава "буен поток". Точно такъв е бил той в детството си. Този период от живота си свързва най-вече с безгрижие. Не помни първото си стихотворение, само някои неуспешни опити за писане в трети клас. Момчето от Оряхово сменя няколко професии, след като пристига в София.

Първо става дърводелец - завършил е техникума по дърводелство в родния си град, после златар, а след това се трудил в детективска агенция. След като завършва НАТФИЗ, специалност "Публична реч", започва да се занимава с телевизия от 1998 г. Първата му работа е като водещ новини в телевизия "Ден". Минава за три години през Нова телевизия като водещ на централните емисии "Календар", а през 2003 г. се присъединява към екипа на Би Ти Ви, където работи и до днес.

Четете още

Юксел Кадриев призна: Който търси, намира!  И се пусна с гаджето от Витоша

Юксел Кадриев призна: Който търси, намира! И се пусна с гаджето от Витоша

Пчела пречи на рецитала на Юксел Кадриев

Пчела пречи на рецитала на Юксел Кадриев

Юксел Кадриев отговори на хейтърите

Юксел Кадриев отговори на хейтърите

Юксел Кадриев покори най-южния връх на България

Юксел Кадриев покори най-южния връх на България

Реклама
Реклама
Реклама