Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19019140 www.bgdnes.bg

Звезда на "Левски" скъса с гадже стюардеса

Келиан ван дер Каап се раздели с приятелката си

Звездата на "Левски" Келиан ван дер Каап вече е сингъл за радост на фенките на "сините". Нидерландецът се е разделил с дългогодишната си приятелка Лайла Шарлот, науи "България Днес".

Те не са заедно от няколко месеца, въпреки че минаваха за една от най-стабилните двойки на "Герена". Причината за края на връзката им не е ясна. Двамата вече дори не се следват в социалните мрежи, въпреки че все още живеят в един град - София. Проверка на "България Днес" показа и че са изтрили всичките си общи снимки.

Реклама

"Чувствам се благословена, благодарна, щастлива и горда от това, което съм днес", написа Лайла по повод рождения си ден вчера.

В последно време Лайла е забелязвана в изцяло женска компания на приятелки и колежки. Сексапилната нидерландка стана стюардеса преди малко повече от година. Тя работи в една от двете най-известни компании за нискотарифни пътувания.

Въпреки натоварения си график с летене Лайла правеше всичко по силите си да не пропуска мачовете на "Левски" в София. Но от началото на сезона не се е появявала на "Герена". Според близки до двойката именно работата й ги е отдалечила един от друг.

Атрактивната нидерландка пристигна със защитника веднага след трансфера му в "Левски". Двамата бързо се аклиматизираха с живота в София. Лайла намери и приятелки в лицата на половинките на Цунами, Уелтън и Хосе Кордоба. Заедно с тях подкрепяше отдадено "сините" на мачовете в столицата. От всички тях сега на "Герена" е само съпругата на Цунами. Половинките на Уелтън и Кордоба си тръгнаха след трансферите им, Лайла е разделена с Ван дер Каап.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама