Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19035524 www.bgdnes.bg

Божката Краев тайно стана татко

*Брат му Андриан заживя със сестрата на Валери Божинов в Португалия

 

Бившият български национал Божидар Краев е станал татко на първородна рожба, научи първи "България Днес". Футболистът на австралийския "Уелингтън Финикс" все още не е оповестил официално новината. Издаде го обаче половинката му Бруклин Бейкър.

Чаровницата от остров Самоа беше в напреднала бременност още в началото на лятото, а сега се показа в инстаграм без корем. Нейна приятелка пък й пише в коментарите: "Най-хубавата мама". Това означава, че Бруклин вече е родила, а Краев пази това в тайна и не иска да го оповестява в публичното пространство. Знае се, че двамата чакаха първороден син. Засега не е ясно как са го кръстили.

Реклама

Екзотичната приятелка на юношата на "Левски" почиваше това лято на родното Черноморие. Двамата братя - Божидар и Андриан, заведоха любимите си в Созопол. Анди е обвързан със сестрата на Валери Божинов. Около тях също има хубава новина.

Красивата Михаела Ангелова вече официално се премести да живее при любимия си в Португалия. След като бе прокуден от "Левски", бившият капитан на "сините" в момента играе за местния отбор "Каса Пиа". Дори е твърд титуляр и се очакваше да получи повиквателна от националния селекционер Илиан Илиев, но това не се случи. Михаела и Андриан все още не са изпратили лятото и отидоха на плаж по Атлантическото крайбрежие. Двамата се цамбуркат във все още топлите води на океана и видимо се забавляват.

"Здравей, октомври", споделя Михаела на португалски език. "Красиви", пише й Бруклин Бейкър. Михаела отвръща на етървата си от остров Самоа с думите: "Харесвам те". Неотдавна Анди заведе сестрата на Валери Божинов на мач на националния отбор на Португалия. Двамата видяха отблизо историческия гол №900 в кариерата на легендата Кристиано Роналдо. Краев подписва договор с "гъските" за два сезона.

"Да си "гъска" е фантастично чувство, защото тук си част от семейството и летиш високо!", похвали Краев новия си клуб.

Четете още

Новозеландката на Краев ражда у нас

Новозеландката на Краев ражда у нас

Божката Краев ще има син, половинката му с прозрачна рокля

Божката Краев ще има син, половинката му с прозрачна рокля

Футболистът Божидар Краев чака бебе от новозеландка

Футболистът Божидар Краев чака бебе от новозеландка

Божката с цветя за новозеландка

Божката с цветя за новозеландка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама