Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19039026 www.bgdnes.bg

Хит на "Спайс Гърлс" спаси от фалит Франциска и Томаш в "Колко ми даваш"

Танцово-семейният дует Франциска Йорданова - Томаш Папкала започна, както и подобава на спортни натури, с висок старт участието си в шоуто "Колко ми даваш". Но безпощадните правила за прогресиращо намаляване при всяко грешно предположение ги изправи на ръба на фалита. Първоначалните им 25 бона вече се бяха стопили до 4500, когато трябваше да отгатнат възрастта на културиста Радостин. Тук на помощ им се притече фактът, че танцьорите живеят в света на музиката. Благодарение на хит на "Спайс Гърлс", за който Франциска се досети, че е от 1996-а, двойката отгатна кога точно е дошъл на бял свят мускулягата. 

Огромна сума от солидния стартов капитал на брачния тандем обаче изяде певицата Ваня Великова. Двамата състариха самонареклата се "поп фолк икона на България" блондинка с цели 10 години. Не им помогна особено и жокерът "снимка", на който нафуканата изпълнителка е със сватбена рокля. 

Реклама

 "Такива рокли тип "принцеса" се носеха около 2010-а", прояви женската си осведоменост за модните тенденции Франциска. томаш обаче упорито държеше на своето - че Великова е минимум на 45.  

За сметка на това брачно-танцовият тандем попадна право в целта с безпогрешното улучване на възрастта на треньора по карате от Пазарджик Васко Пеев. "Много е запазен, виж как си вдигна крака!", посочи на съруга си ководещата на "Преди обед". Малко след това Франциска и Томаш обявиха в един глас, че топ каратистът е роден преди 67 години. И то преди водещата Флорина Иванова да им е предложила избор на подсказка.

Четете още

Кака Лара и Ути Бъчваров играят в първия епизод на "Колко ми даваш?"

Кака Лара и Ути Бъчваров играят в първия епизод на "Колко ми даваш?"

Флорина Иванова ПРИЗНА: От неудобство и стрес приех да съм водеща на "Колко ми даваш?"

Флорина Иванова ПРИЗНА: От неудобство и стрес приех да съм водеща на "Колко ми даваш?"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама