Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/19061094 www.bgdnes.bg

Сексафера разтърси Турция

Изтече компрометиращ видео на реферка със съдийски наблюдател

Невиждан сексскандал разтърси футбола в Турция. Главните герои в него са една от най-атрактивните реферки Елиф Караарслан и съдийският наблюдател Орхан Ердемир.

В социалните мрежи изтече видео на двамата, в което си разменят ласки. Турската футболна федерация веднага отне лицензите им. Наказанието на Ердемир е 45 дни, а на Елиф е 90 дни.

Реклама

В клипа се вижда 24-годишната Караарслан, която снима в огледало, докато прави секс с 61-годишния Ердемир. Самата съдийка твърди, че става дума за фалшификация. Клипът бил пуснат, след като е критикувала съдийската комисия в Турция.

Елиф е една от най-атрактивните съдийки в Европа, въпреки че ръководи мачове от долните дивизии в Турция. Родена е през 2000 г. Като малка започва да тренира футбол въпреки неодобрението на семейството й. Кариерата й е прекъсната от тежка контузия - скъсани кръстни връзки.

Насочва се към съдийството. През 2020 г. взима лиценз за помощник-съдия в по-ниските нива на турския футбол. Атрактивният й външен вид кара запалянковците да я аплодират при всеки наряд. Наскоро Елиф получи дипломата си от университета "Мармара" в Истанбул. 

За разлика от младата си колежка, Ердемир обяви, че не е престъпление реферите да имат романтични отношения помежду си. Реферът е един от опитните съдии и наблюдатели в Турция. Той започва кариерата си през 1985 г., когато спира да бъде активен футболист. Ръководил е 136 мача за 12 сезона в турската Суперлига. През последните години работи като съдийски наблюдател.

Четете още

Съдийка се съблича за Италия: Скандалната Диана ди Мео облещи дупе, показа интимна татуировка

Съдийка се съблича за Италия: Скандалната Диана ди Мео облещи дупе, показа интимна татуировка

Най-красивата реферка Християна Гутева е сгодена, крие мъж и бебе

Най-красивата реферка Християна Гутева е сгодена, крие мъж и бебе

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама