Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19065272 www.bgdnes.bg

Тялото предаде Еляса, той е аут от "Островът на 100-те гривни"

Аут от „Островът на 100-те гривни" е Еляса, който изненадващо се срина физически и се наложи да бъде пратен в болница.

Тиктокърът се почувства зле след серията игри, в които се състезава, и заради това отказа да се бори и за златната гривна. Оказа се, че това е правилното решение. След поредица изследвания лекарите установили, че той е с възпаление на мускулите, което трябва да се лекува в болницата и прави невъзможно връщането му. Така безславно приключи мечтата на инфлуенсъра да спечели състезанието и 300-те бона.

Реклама

На острова обаче трябваше да се завърнат четирите му гривни. Развяващата се по бански в болницата водеща Диляна Попова му даде възможност да избере на кого да даде гривните си, а с това да му даде и доста сериозна преднина.

„Избрах да ги дам на човека, с когото съм имал най-смислени разговори", обяви Еляса, посочвайки Рената като получател на гривните за 12 бона.

Когато научи за съдбата на Еляса и решението му да й даде гривните, борбената брюнетка избухна в плач. „Всяка вечер си лягахме като брат и сестра и си говорихме. Много съм докосната от неговия жест и ще направя всичко възможно, за да го оправдая", обяви с гордост Рената, посочвайки, че в лицето на Еляса е намерила много добър приятел.

Четете още

ХМ! Мимо от "Островът" минава кастинга с една лицева опора

ХМ! Мимо от "Островът" минава кастинга с една лицева опора

Кънчо РАЗКРИ истинската причина да напусне "Островът на 100-те гривни"

Кънчо РАЗКРИ истинската причина да напусне "Островът на 100-те гривни"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама