Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19070444 www.bgdnes.bg

Актьорът Филип Буков пак се претрепа

Свали си половината кожа на ръката при набирания на лост по време на състезание!

Филип Буков пак се преби! Актьорът пусна гротескна снимка на ръка, която е с грамадна превръзка. Травмата заема почти една трета от кожата на дланта!

Реклама

Контузията е направена на международно кросфит състезание (комбинация от три спорта - лека атлетика, вдигане на тежести и гимнастика - б.а.). Многобройни набирания довеждат до нараняването. До приключване на броя "България Днес" не успя да се свърже с актьора, за да разбере за какво точно става дума и дали дланта от снимката е негова.

На състезанието по кросфит актьорът гордо взима 13-о място в своята категория. На международното състезание участват 400 души, от които българи са едва 11. Всички от тях са се класирали поне на полуфинал.

"Класирах се 13-и в моята група, което не е чак толкова зле. Поне на вид го докарвам. Както казваше моят треньор по бокс: "Важно е поне да изглежда, че можеш", казва секссимволът на българското кино.

Буков не се контузва за първи път.

Преди 10 години пада с мотор, защото не забелязва, че на пътя има пясък, и машината му занася. Контузва се лошо, но за щастие, се възстановява бързо. Впоследствие има няколко по-леки инцидента, отново с мотор. По-късно в планината пак пада от машината и вади рамо. Същото рамо пострадва сериозно и при последвал инцидент, отново с мотор.

Няколко години по-късно идолът на много момичета влезе в болница по спешност, докато участва в риалитито "Сървайвър". Впоследствие Буков напуска шоуто поради препоръка на лекари. Още в предаването чаровникът беше предал думите на медиците, че вероятно се касае за генетичен проблем със сърцето. Оттогава актьорът е внимателен с това да не товари тялото си толкова много.

Реклама

През 2022 г. Буков пък участва в състезанието "Витоша 100", когато претърпява травма на глезена. На маратона Филип усеща, че е има проблем с крака, което, за жалост, не му разрешава да финишира на големия дуатлон. По-късно иска да участва пак, но не го прави заради установения вроден проблем.

Миналият август Филип отново се контузи. Този път на морето, където имаше счупен пръст и нос, след като кара кайтсърф.

Всичките контузии не отказват актьора от екстремните спортове, на които е върл почитател. Пожелаваме му това да е последният проблем.

Четете още

Филип Буков, Азис и ергенът Евгени се събраха на "парти на Пи Диди"

Филип Буков, Азис и ергенът Евгени се събраха на "парти на Пи Диди"

Филип Буков няма жена

Филип Буков няма жена

Филип Буков: Борецът, опитал се да изгони DJ Мартен, ми потроши колата

Филип Буков: Борецът, опитал се да изгони DJ Мартен, ми потроши колата

Филип Буков: Натали Трифонова си няма гадже

Филип Буков: Натали Трифонова си няма гадже

Реклама
Реклама
Реклама