Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/19072555 www.bgdnes.bg

ЖЕНСКА ЗЛОБА! Остри нападки си размениха участничките от "Островът на 100-те гривни"

Остри нападки изпрати Рената към Миро и Бистра в "Островът на 100-те гривни".  "Личи си, че сте толкова долни", гневно коментира Рени към избора на Мирослав да участва тя за втори пореден ден на състезанията за гривни.

Според нея Бистра, която до днес бе най-богатата жена на острова, иска да я смачка.  "Бистра иска да си играе долни игрички. Тя е гадна жена. Много жалко, че баща й, пастора, не я е научил на милосърдие и емпатия! Много е долна", казва маркетоложката. Рени подозира в нечестно поведение художествената гимнастичка заради това, че я избират не само защото е изморена от предходния ден, но и заради това, че има травма на крака.

Реклама

Въпреки болките, Рени успява да победи битката се прибра с три гривни повече.  "Не мога да повярвам, че бих двамата най-силни играчи.  А Бистра си го заслужи именно заради поведението си. Вече съм най-богатата и най-влиятелната жена на този остров. Това е урок към Бистра, за да й покажа, че не всичко е злоба", сподели чернокоската.

Агресията по-рано през деня създаде напрежение, но двете момичета бързо се извиниха и сдобриха. "Извинявай за острата ми реакция преди малко  Имам спортен хъс и имам намерения да тъпча, но се съжалявам, че постъпих така", казва Бистра на Рени часове след сблъсъка.

Четете още

Гейове и лесбийки превземат риалититата

Гейове и лесбийки превземат риалититата

Еляса РАЗКРИ защо напусна "Островът на 100-те гривни"

Еляса РАЗКРИ защо напусна "Островът на 100-те гривни"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама