Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/19089387 www.bgdnes.bg

Наско Сираков: Илиана цяла нощ е сънувала филма

Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков направи анализ на филма "Гунди – Легенда за любовта".

"Изключително емоционална вечер, а и след това през нощта. Щом Илиана ми каза, че е сънувала цяла нощ филма, смятай за какво става въпрос. Искам да поздравя Иван и Андрей за цялостната организация преди, по време и след филма. Всичко беше на топ, топ ниво. За актьорския състав нямам думи, не само за двамата, които изиграха Георги Аспарухов и Лита, а за целия актьорски състав. Бяха фантастични, препоръчвам на всеки един, който може, да гледа филма. Лично мое мнение, далеч съм от специалист, но от 89-а година насам това е най-добрата продукция, която съм гледал", каза Наско в интервю за Дарик радио пред Томислав Русев.

Реклама

"Макар че много съм се интересувал, говорил съм с хора, които са играли с Гунди, научих нови неща, които не ми бяха известни и го коментирахме с Илиана. Примерно, че е споделил, че това ще бъде последният му мач и смята да се откаже. Не го знаех. Също така този тормоз, на който е бил подложен от тогавашната Държавна сигурност, също направи впечатление. Аз мисля, че и за 20 000 да беше залата, пак щеше да се напълни. Георги Аспарухов е личност, която "синя" България е носила и винаги ще носи в сърцето си. Заслужава го. 8 000 е най-малкото, което можеше да гледа тази премиера."

Сираков каза и дали е плакал по време на филма. "Бях на косъм няколко пъти, но успях да се сдържа, но разбрах, че зет ми е използвал доста носни кърпички, даже май се обезводнил.Не е филм само за левскари, всеки един човек ще му хареса и може да си извади наистина много поуки. Все пак да се върне и да си спомни в какви времена сме живели, особено тези от нашето поколение", добави мажоритарният собственик на "Левски".

"Препоръчвам на всеки да го гледа и няма да съжалява. Искам да поздравя Иван и Андрей, както и главните герои във филма. Всички са свършили фантастична работа. Искам да им кажа едно огромно благодаря. Гунди не е само футболна и спортна. Той е историческа фигура за България. Не ми е минавало през главата, че ще постигна доста във футбола, но винаги съм си представял, че ще стъпя на този терен, на който той е играл. Гунди е иконата на "Левски", заяви Сираков  на "Герена" по-късно.

Четете още

Наско Сираков: Надявам се филмът за Гунди да оправдание очакванията на всички фенове

Наско Сираков: Надявам се филмът за Гунди да оправдание очакванията на всички фенове

"Синята" легенда Стефан Павлов - Фифи Перото: И новият стадион на "Левски" трябва да носи името на Гунди

"Синята" легенда Стефан Павлов - Фифи Перото: И новият стадион на "Левски" трябва да носи името на Гунди

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама