Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19092619 www.bgdnes.bg

Жана Бергендорф: Синът ми е причината отново да обичам себе си

"Синът ми е причината да се променя и да започна да се обичам", разкри Жана Бергендорф в откровено интервю за "Преди обед" по Би Ти Ви. Певицата за пръв път от дълго време говори открито за личните си преживявания и промяната в живота си.

"Доста по-спокойна съм, доста по-улегнала. Преживях много трудности, но това се случва на всеки - сподели Жана и допълни какъв важен урок е научила. - Трябва да прощаваме не само на другите, но и на себе си. Преди не го разбирах, но сега се поглеждам в огледалото и си казвам: "Ти можеш, ти си силна!". Всеки човек трябва да мине птез това", допълни певицата.

Реклама

Жана сподели, че ключовата промяна в живота й дошла благодарение на сина й: "Той е причината да съм добре, да се боря всеки ден с моите слабости. Щастлива съм, защото често е до мен на участията ми и предпочита да води приятелите си при мен, вместо да ходи по клубове."

Тя призна, че сцената е нейното убежище: "Там се изчиствам душевно и емоционално. Винаги съм вярвала в Бог, дори когато съм се губила." Жана разкри още, че след години на разочарования, най-важното за нея е да има мир и спокойствие: "Не съм феминистка, но след лоши връзки с мъже осъзнах, че нямам време да бъда ревнувана или бита."

Певицата потвърди, че в момента има любов в живота й, но не разкри подробности, а това, че изрази разочарованието си от предишните й връзки с мъже, може да означава, че дори се е насочила към другия пол. Освен това тя сподели и най-големият си страх - да изгуби гласа си.

Четете още

Жана Бергендорф откри любовта

Жана Бергендорф откри любовта

Жана Бергендорф като Тина Търнър

Жана Бергендорф като Тина Търнър

Явор Бахаров е рекордьор по изцепки

Явор Бахаров е рекордьор по изцепки

Няма да повярвате как изглежда сега Жана Бергендорф

Няма да повярвате как изглежда сега Жана Бергендорф

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама