Реклама
https://www.bgdnes.bg/krimi/article/19115145 www.bgdnes.bg

15-годишна загуби бебето си при брутална катастрофа

15-годишно момиче загуби бебето си при брутална катастрофа в землището на община Твърдица. Младото момиче е в изключително тежко състояние, съобщават от МБАЛ "Д-р Иван Селимински" - Сливен, където е настанена девойката. 

Момичето е пътувало в кола по време на пътнотранспортно произшествие в землището на община Твърдица, потвърди говорителят на областната полиция Първолета Мандинска, пише БТА.

Реклама

Сигналът за катастрофата е получен около 01:30 сутринта. Лек автомобил "Фиат Пунто", управляван от 30-годишен водач, след като е загубил управление, е напуснал пътното платно и е катастрофирал.

Пострадалата при инцидента е настанена за лечение в болнично заведение в град Сливен. По случая е образувано досъдебно производство.

От полицията съобщиха за още два пътни инцидента с пострадали през почивните дни. На 12 октомври в землището на село Горно Александрово е станала катастрофа между лек автомобил "Ауди А6", управляван от мъж на 42 години и товарен автомобил "Мерцедес Спринтер", управляван от 54-годишен водач. От произшествието е пострадал водачът на Мерцедеса, който е получил фрактура на крака.

Четете още

Пенсионерът, убил пешеходка, осъждан за дрога

Пенсионерът, убил пешеходка, осъждан за дрога

Жена загина на място при катастрофа в Монтанско

Жена загина на място при катастрофа в Монтанско

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама