Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19117520 www.bgdnes.bg

Куиз мастър се изложи в "Стани богат"

Куиз мастър се изложи грандиозно в "Стани богат" по Би Ти Ви, но с много помощ още е в играта и се бори за голямата сума от 100 бона.

Марин Николов от Русе, който е докторант по политически науки и е участник в куиз състезания от години, се оказа, че не разбира от филми, спорт и мода, но някак се задържа в шоуто без да изгори.

Реклама

Първо го измъкна Ники Кънчев от въпрос за култовия филм "Флашденс", защото единият жокер е "помощ от водещия".

После пък приятел измъкна Николов от въпрос за ЦСКА. След това дойде въпрос касаещ световната мода, но и това се оказа, че не е амплоато на куиз мастъра. Във въпроса се питаше: "Кой е основателят на модната империя Гучи?" Тук Николов отново изпада в безизходица и повика своята приятлка Ана, която бе в публиката. Тя го измъкна, защото разгада, че името на основателя е Гучо Гучи.

Тогава Ники Кънчев леко се присмя на Николов и му каза: "С тези пари може да си купиш само ключодаръжател от Гучи."

Всички тези жокери и спънки се случиха на въпросите, който бяха само до сумата от 2 хиляди лева. Тогава Ники Кънчев леко се присмя на Николов и му каза: "С тези пари може да си купиш само ключодаръжател от Гучи."

В крайна сметка Николов се измъкна и продължава борбата си за 100 бона в "Стани богат". Дали ще му трябват още жокери, каквито няма, или ще се справи с изпитанието, предстои да разберем утре.

Четете още

ШОК! Участничка от "Стани богат" си призна в ефир, че е газила закона

ШОК! Участничка от "Стани богат" си призна в ефир, че е газила закона

Частен детектив седна срещу Ники Кънчев

Частен детектив седна срещу Ники Кънчев

Реклама
Реклама
Реклама