Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/19145164 www.bgdnes.bg

Треньорът Ричи Величков: Калина и Муньос спряха да тренират

От два месеца не са идвали в залата, нямам представа защо

"Последните два месеца княгиня Калина не е идвала да тренира. Истината е, че не знам каква е причината. Дори вчера други ВИП клиенти ме попитаха какво се случва с благородното семейство, но аз не съм им звънял и не знам. Може да са в чужбина." Това признание направи пред "България Днес" някогашната звезда на риалити формата "Биг брадър" Ричард Величков-Ричи, който днес е един от най-личните и известни фитнес инструктори в България.

Здравенякът обаче настоява да каже, че Калина и съпругът й Муньос са изключително земни, възпитани, непринудени и лесни за общуване хора.

Реклама

"Всички от залата - инструктори и клиенти, като ги видят, очакват от тях едва ли не царска работа, а съпрузите са без никакви звездни претенции. Винаги правят каквото трябва и както трябва, те затова постигат и успех", настоява Ричи.

Той не крие, че тренира куп други знаменитости като телевизионните синоптички Александрина Янкова, Лора Георгиева, както и водещия на предаването "120 минути" по Би Ти Ви Светослав Иванов.

"Той е уникален човек, с него времето ми минава много приятно. Светльо се държи какъвто го знаете от интервютата му от телевизора", признава фитнес инструкторът и продължава: "Той е много интелигентен, знае как да те предразположи, общува лесно с всекиго, но и е много послушен и изпълнява. Той затова постоянно подобрява формата си."

40-годишният Иванов, който е автор на десетки документални филми, интервюта и репортажи от горещи точки по света от 2013 г., в деня на раждането на дъщеря му Йоанна сяда на стола на предаването "120 минути" като водещ. Днес обаче той знае, че пълноценното дълголетие изисква не журналистически стол, а спорт. Затова Иванов е поверил здравето си в ръцете на един от най-добрите инструктори и послушно и регулярно тренира с Ричи Величков.

Четете още

Ричи Величков слуша Доминго и Том Джоунс

Ричи Величков слуша Доминго и Том Джоунс

Треньорът на княгиня Калина - Ричи Величков, направи нещо БОЛЕЗНЕНО

Треньорът на княгиня Калина - Ричи Величков, направи нещо БОЛЕЗНЕНО

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама