Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19148231 www.bgdnes.bg

НАПРЕЖЕНИЕ! Властната Илиана крещи като луда на мъжа си в "Бягство към победата"

Като победители в предходния етап, "Разследващите полицаи" Радостин и Иван стартираха първи от центъра на Кюстендил, а точно след тях тръгнаха "Женените" Илиана и Радо и "Сгодените" Памела и Любо.

Наред с огромната жажда за победа, зрителите на bTV станаха свидетели на поредните нервни изблици на амбициозната Илиана, която отново се показа като властна съпруга и на няколко пъти демонстративно навика собствения си съпруг. Кулминацията бе, когато тя взе плика от ръцете му, докато той четеше следващата задача, с цел да изчете с по-бързо темпо написаното.

Реклама

Докато в предишните епизоди Радо се опитваше да запази самообладание, в този нервите му кипнаха и на няколко пъти открито се възропта срещу половинката си.

Първото предизвикателство, пред което претендентите трябваше да се изправят, бе "Водолей на колела"! Те трябваше да карат велосипед без седалка, като балансират касерола с вода по маркирания маршрут. Двойките правеха множество обиколки, докато не доставиха определеното количество вода в кофа на финала.

В следващата си задача двойките трябваше да се научат на характерен народен танц от петричкия регион.

За целта те се облякоха в носии и демонстрираха танцовите си умения, които силно изненадаха оценяващите ги русалии.

В следващото интригуващо предизвикателство водещият Краси Радков връчи на участниците малка кукла от плат, която има едно око от копче.

Единият състезател трябваше да остане на първия етаж на читалището, в битовия кът, а другият да търси точно същото копче в кутия на втория етаж - в библиотеката - без да взема куклата със себе си.

Накрая претендентите трябваше да зашият липсващото копче върху куклата точно по същия начин.

Първи при Стаси за пореден път удариха гонга Илиана и Радо, а близначките Мира и Тина пристигнаха последни и загубиха един виртуален живот. Останалите след втора позиция се настаниха на бивак край минералните извори.

Четете още

Деси и Сашо от "Бягство към победата" атакуват Вихрен

Деси и Сашо от "Бягство към победата" атакуват Вихрен

Участничка джитка без гащи в "Бягство към победата"

Участничка джитка без гащи в "Бягство към победата"

Реклама
Реклама
Реклама