Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19153465 www.bgdnes.bg

Лили Иванова обожава вицовете за себе си, разказва ги на близки хора

След 10 хиляди концерта и изпълнения на сцена Лили Иванова продължава непрекъснато да пита музикантите си дали се е справила добре и никога не се интересува колко пари е спечелила. Това разкрива асистентът й Николай Недеков пред Петя Дикова в „Тази събота и неделя".

„След концерт тя пита музикантите, звукорежисьора, озвучителите как се е справила. Тя е перфекционист и това е, което винаги я интересува", разкрива Недеков в ефир. За сметка на това примата на българската естрада не проявява грам интерес към това колко пари е изкарала от изявите си. „Никога не е попитала какви са приходите от концертите, колко е спечелила. Тя не знае каква сума е останала за нея", категоричен е Недеков, който през последните години е един от най-близките хора на голямата Лили и реди графика и ангажиментите й.

Реклама

Певицата държи хората от екипа й да са отлично възнаградени. „Нейните музиканти са най-добре платените в България. Тя всяка година повишава двойно хонорарите на музикантите по нейно желание. Не се налага никой да я моли за това", продължава с любопитните разкрития асистентът.

Извън работа Лили Иванова обожава хумора за себе си. "Когато чуе нов виц за себе си, веднага започва да звъни на всичките си близки да им го разказва", продължава Недеков. Когато й разказва новия хумористичен бисер, че за 24 май ще връчват орден "Лили Иванова" на Стара планина, тя избухва в смях и започва да се обажда на хора от екипа си да им го разказва. Асистентът е категоричен, че музикалната легенда има развито чувство за самоирония и не е вярно това, което се говори, че е тежък характер. За нея се говорят много неверни неща, продължава Недеков и разказва как домакините от един театър ги посрещат с думите, че в гримьорната на Лили са сложили и легло, защото знаели, че обича тя да дремва следобед. "Под смъртна заплаха тя няма да спи следобед", обяснява гостът в предаването.

Четете още

Последната среща на Лили Иванова с Кирил Маричков била в Народния театър

Последната среща на Лили Иванова с Кирил Маричков била в Народния театър

Лили Иванова фен на "Стани богат", звъни на Ники Кънчев

Лили Иванова фен на "Стани богат", звъни на Ники Кънчев

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама