Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/19154958 www.bgdnes.bg

Кирил Десподов се фука с часовник за 100 бона

Капитанът е майстор на кръстословиците

Гривна с четирилистни детелини не носи късмет на профукалия поредна дузпа 

Капитанът на националния отбор по футбол на България Кирил Десподов носи на ръката си скъпарски златен часовник. Той не се разделя с ценното си бижу, освен когато излиза на терена да играе мач. "България Днес" научи, че часовникът е Rolex Daytona. Той струва около 40 хиляди паунда, което се равнява на приблизително 100 бона в левове.

Десподов профука поредната дузпа в своята кариера при срамната загуба с 0:5 от Северна Ирландия в Лига на нациите миналата седмица. На прибиране на летище София той каза, че е готов да си понесе хейта (б.а. - омразата). Кариерата на Киро отново зацикля, като той е резерва в своя клуб ПАОК. Това обаче не променя факта, че футболист №1 на България за последните три години получава една от най-високите заплати в гръцкия отбор. Затова и той може да си позволи лукса да се глези с ултраскъпи вещи.

Реклама

Освен това баща му държи бизнеси в родния град Кресна. Десподов пък е сгоден за богаташка щерка. Дамата до него се казва Силвия Зорова и е дъщеря на кашкаваления бос Димитър Зоров. Именно тя е най-голямата опора за футболиста, когато нещата в професионален план не му се получават. Двамата дори работят за бебе.

"В личен план има неща, които искам да постигна. Аз съм сгоден. Надявам се скоро да имам деца. Живеем заедно в Солун, подкрепяме се", каза наскоро Десподов в телевизионно интервю. Играчът е много суеверен, затова разчита и на талисмани. Носи на лявата си ръка гривна с четирилистни детелини за късмет. Накитът така и не му донесе успех при гостуването в Белфаст. Освен това една от новите му татуировки изобразява именно четирилистна детелина.

Любопитно е, че при пътуване с националния тим в самолета Десподов седи винаги до масажиста на отбора - Цветан Радев. Рехабилитаторът е един от най-доказаните специалисти в своята област и е личен любимец на Стоичков, Георги Иванов-Гонзо и дори Димитър Бербатов, когато те бяха национали.

"За Гонзо все говорят, че всяка вечер бил по кръчмите, но това не е вярно. Много е съзнателен и спазва режим, израснал е пред мен. Докато масажирам футболистите, си говорим за мачове и за живота, за всичко", споделя масажистът Цецо.

Заедно с Десподов обичат да решават кръстословици от вестници, докато пътуват. Двамата се считат за големи майстори и рядко остават непопълнени полета.

Реклама
Реклама
Реклама