Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19161763 www.bgdnes.bg

Мъжът на Славена Вътова: Разведени сме от 7 месеца

От седем месеца сме официално разделени, не е заради пари, нито са ме пребивали

"От седем месеца сме разведени със Славена, така е. Решението е от април, не от вчера или онзи ден и не парите са проблемът между нас. Разбираме се и всичко е наред." Това каза пред вестника мъжът на Мис България 2006 Славена Вътова - Юлиан Цолов.

Реклама

Бизнесменът не иска да навлиза в подробности около раздялата.

"Не говоря за личен живот. Питате ме, отговарям ви. Другото е между нас. И в момента децата са с мен, така че трябва да им обърна внимание. Освен това никой никъде не ме е пребивал, както четох в медиите. Това са изфабрикувани неща от човека, с когото се виждаме в съда", подчерта още Цолов.

В някои медии се твърдеше преди дни, че бизнесменът е станал обект на публичен линч в столично заведение, тъй като омаял дама и двамата се скарали за пари.

"Глупости са това, не ми се коментира дори. Но съвсем скоро ще излязат нови неща, за които ще ви разкажа, когато му дойде времето", казва още Юлиан.

Миналата година, когато отново тръгнаха слухове за раздялата между красавицата и бизнесмена, именно тя първа я опроверга с думите:

"Не сме разделени, връзката, която ми приписват, е слух и нямам намерение да изпадам в обяснителен режим", сподели Вътова.

Тогава се твърдеше, че моделката станала гадже на политолога Слави Василев, с когото е комшийка на столичната улица "Оборище", и дори се пренесла в дома му. "България Днес" тогава говори с бившия президентски съветник, който нито потвърди, нито отрече за връзка между двамата.

Реклама

"Личният ми живот си е личен и нямам намерение да ви разказвам за него", каза Василев.

Дали е имало изневяра или не, знаят само Славена и Юлиан, но двамата явно си дадоха втори шанс в името на двете им дъщери.

Друга връзка, която приписват на Славена, е с подземния бос Иво Ториното, който дори й бил купил кола, за да са заедно. Но Славена навсякъде обясни, че в момента е сама и няма мъж до нея.

Шуменката и доскорошният й съпруг Юлиан Цолов се залюбиха през 2013 година, малко след като той се прибра в България след излежаната присъда за борсови измами в Америка. Двамата със Славена се венчаха през 2015 г., докато манекенката бе бременна с първата си дъщеря. През 2017 година им се роди второто дете Ана.

"Наричат мъжа ми Българския вълк от Уолстрийт, но този етикет не е проверен, не е точен. Бил е брокер в САЩ, занимавал се е с финанси. Срещу него е имало дело и присъда, но по никакъв начин епитетите в пресата не са точни. Той беше излязъл веднъж да го обясни, аз в повечето случаи не си позволявам да го обяснявам вместо него", каза Вътова преди време. С днешна дата тя не коментира отношенията си с половинката. Преди време смяташе, че с Юлиан Цолов е намерила не "половинката си, а цялото". "Обичаме се, а това е най-важното", споделяше манекенката.

Самата тя също има добра кариера - водеща е на различни частни партита, както и на телевизионни предавания. Издаде и първата си книга с рецепти за здравословна кухня. За нея според близките й помогнал нейният свекър - бащата на Юлиан д-р Цоло Цолов.

Скандализира фенове с домашно порно, после почна в министерство

Преди години Славена Вътова скандализира феновете си с домашно порно. В мрежите се появиха клипчета на жена, която поразително прилича на Вътова, как се отдава на секс с мъж. Самата миска не пожела да уточни дали тя е на лентата, но определено клипчето направи така, че за Славена да се заговори повече. Впоследствие се разбра, че вероятно на клипчето не е Вътова, а друга жена.

По-късно хубавицата започна работа на хонорар към Министерството за младежта и спорта. С телевизията "се среща" чрез Антон Угринов, който я кани за водеща на поредица от 12 епизода в предаването на Марта Вачкова в БНТ1. "Беше много тежко, защото ставаше дума за наркозависими. Имах известен опит, защото живеех с майка ми и брат ми, които още са в Испания, а аз там работех като преводач от английски в болница. Там ми се е налагало да съобщавам страшни неща на близките на пациентите, да виждам много мъка. Мислех си, че ще се справя без проблем. Но всичко изживявах вътре в мен и хич не беше лесно. След това се снимах в малка роля в "Секс, лъжи и телевизия". Все някакви съвсем различни неща съм правила", казва Славена. Малко по-късно тя бе и жури в "България търси талант".

Четете още

Славена Вътова се катери по пожарна стълба

Славена Вътова се катери по пожарна стълба

Славена Вътова откача за печени смокини

Славена Вътова откача за печени смокини

Славена Вътова е като ученичка

Славена Вътова е като ученичка

Славена Вътова храни бездомно коте

Славена Вътова храни бездомно коте

Реклама
Реклама
Реклама