Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19181321 www.bgdnes.bg

Половинката на национала Георги Миланов стана маникюристка

Половинката на бившия национал Георги Миланов - Мария Валериева, стана маникюристка. Дългогодишната приятелка на халфа на "Динамо" (Букурещ) влезе в козметичния бизнес.

Мария и нейна приятелка откриха студио за красота в София, съобщи hotsport.bg. То е за красота, козметика и лична грижа. Двете са специализирани в услугите за перманентен грим и маникюр. За да отвори бизнеса си, футболната половинка преминава редица обучения. Приятелката на Миланов отговаря за маникюра.

Реклама

Заради студиото Мария прекарва повече време в София. Все пак тя и дъщеричката на футболиста, която е ученичка в столицата, пътуват до Букурещ при всяка удала се възможност. Той също се прибира в почивните дни, за да бъде със семейството си.

Мария е една от най-чаровните футболни половинки в България. Заедно с Георги са сред най-стабилните двойки в този спорт. Заедно са още от времето, когато Миланов пробиваше в "Литекс". След това половинката на халфа го последва в Москва след трансфера му в ЦСКА. Преди това тя имаше салон за красота, но го затвори, за да е с любимия. Сега Мария се завръща в бизнеса.

Четете още

Проклятие мъчи "Герена". Футболисти напускат, когато...

Проклятие мъчи "Герена". Футболисти напускат, когато...

10 бона в евро прибира Миланов в "Динамо"

10 бона в евро прибира Миланов в "Динамо"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама