Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/19181644 www.bgdnes.bg

Том Фелтън прибира по 586 бона на минута в "Хари Потър"

Хонорари, на които голяма част от Холивуд може да завиди, прибира Том Фелтън от участието си в "Хари Потър" още преди да навърши пълнолетие. Звездата, изиграла Драко Малфой в поредицата, получава над 18 милиона долара, като се появява на екран общо 31 минути във всичките осем филма за магьосническия свят. Това прави по около 586 хиляди долара за минута на екран, изчислява "Лад байбъл".

За сравнение, главните герои в поредицата Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт имат съответно 539 минути, 205 минути и 211 минути екранно време.

Когато започва да се снима в "Хари Потър", Фелтън е едва на 13 г. Като се има предвид, че повечето деца на тази възраст обикновено са запознати само с парите в касичките си, не е изненадващо, че Фелтън успява да профука голяма част от заработеното. Преди години той разкрива в интервю, че прахосва голяма част от парите за "типични тийнейджърски неща" като скейтбордове, маркови дрехи и други вещи, с които хлапаците обичат да се фукат. По-късно, когато навършва пълнолетие, започва да харчи като луд за коли - нещо, което майка му предвидила много по-рано, че ще се случи. Стига се до там данъчни да погнат Фелтън и в един момент дори е имал "съдия-изпълнител на вратата", но по-късно успява да овладее финансите си благодарение на доверен счетоводител.

Четете още

ГОРЧИВО! Българинът от "Хари Потър" залюби секси чужденка, ето коя е

ГОРЧИВО! Българинът от "Хари Потър" залюби секси чужденка, ето коя е

МАГИЯ! Хари Потър ЗАЖИВЯ в българско училище

МАГИЯ! Хари Потър ЗАЖИВЯ в българско училище

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама