Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/1902241 www.bgdnes.bg

Разбиха сърцето на Славея Сиракова

Футболистът без отбор Борис Папазов сложи в малкия си джоб доказаните звездни плейбои Ники Михайлов, Валери Божинов и Благо Георгиев. Юношата на "Левски" за втори път заряза една от най-красивите българки -  Славея Сиракова. 23-годишният футболист е голямата любов на малката Сиракова. Около Нова година двамата с Папазов отново се събраха, но това се оказа една голяма грешка, разбила за втори път нейното сърце. 

Славея и Борис бяха заедно около две години, като Папазов дори бе харесан за зет от Наско Сираков и Илиана Раева. След като заряза Славея, Боби имаше няколкомесечна връзка и с Мика Стоичкова. Плейбоят обаче не издържа дълго с щерката на Христо Стоичков и също й посочи вратата. Постъпката му вбесила Камата и Папазов се моли да не среща разлютения треньор на "Литекс". Връзката между Боби и Мика много нарани Славея и тя се скара жестоко с някогашната си приятелка. 

 Сега Борис има ново прелестно завоевание. Футболистът от около един месец е гадже с гимнастичката Елена Тодорова. Сапуненият сериал е пълен, защото хубавата Елена беше част от ансамбъла на майката на Славея - Илиана Раева. Тодорова участваше на олимпиадата в Лондон, където съставът на Раева завърши на четвърто място и изпусна бронзовите медали. Тогава Елена беше с друг футболист - Стефан Бакалски, който за последно бе в "Локо" (Сф). Талантът дори посрещна с огромен букет рози гимнастичката при прибирането на ансамбъла от олимпиадата в Лондон. За негово съжаление хубавата Елена не успя да устои на Борис Папазов и преди около един месец го заряза.

Самият Стефан прие тежко раздялата, тъй като бе лудо влюбен в Тодорова. Случайно или не, след като се заби с Папазов, гимнастичката бе изхвърлена от ансамбъла по художествена гимнастика. Причината - липса на мотивация. Решението официално е на новата треньорка Ина Ананиева, но не е изключено това да е станало по съвет на шефката на федерацията Илиана Раева, която по този начин може би е искала да отмъсти за дъщеря си.

Хубавата Елена пък вече се кълне в любов към Борис. "Ти си ми всичко", "Ти си моята любов" - това са само част от любовните съобщения между двамата. Елена и Боби все още не живеят заедно, но ако връзката им издържи, планират да го направят. В момента Папазов е при родителите си в столичния им апартамент.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама