Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/1915918 www.bgdnes.bg

Азис пред самоубийство

И на благородниците им се случва да плачат. Живият пример за това е принц Азис. Той изпадна в депресия заради отпадането му от "Къртицата".
Изпълнителят на "Напипай го" е вторият напуснал звездното риалити, след като зрителите го номинираха за изгонване. Той се провали на финалното изпитание, не отговори правилно на въпроси за къртицата и вместо психоложката Миглена, която бе номинирана от съквартирантите, Азис каза чао.
Из интернет форумите обаче настроенията са доста приповдигнати, обсъждат се конспирации. Болшинството от интересуващите се по темата твърдят, че Азис е любимец на публиката и е невъзможно да бъде предложен за изгонване толкова скоро. "По-скоро сам е пожелал да излезе, писнало му е!", предполагат кибици.
"Според мен вчера си е взел хонорара и е духнал, без да му мисли", твърди друг зрител. Говори се, че Азис искал още доста отдавна да напусне шоуто, но не смеел. След като видял как Николета безцеремонно си набила камшиците, решил, че и той може да стори същото. Само че без да вдига патардия като силиконката с официални писма, пълни с правописни грешки.
Самият Азис даде суперкратко интервю за TВ7 и отсвири всички останали медии, които го чакаха за интервю след излизането му. Пред телевизията той сподели, че базата на "Къртицата" му напомняла на дома, в който живеел като дете. Тъй като бил от бедно семейство, това страшно го депресирало. "На моменти исках да се самоубия - сподели чалга кралят и добави: - Кошмарно е да се връщаш назад, когато си искал да избягаш от дадено място."
"Върнах се, липсвахте ми", написа Азис във Фейсбука си веднага след излизането от базата. Новината бе посрещната с бурни възгласи от приятелите му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама