Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/2026015 www.bgdnes.bg

Бубамара сложи силикон и в задника

Атрактивната сръбска турбофолк певица Дара Бубамара стана първата чалгаджийка в Белград, която поставя силиконови импланти в задника.
Апетитно латинодупе на русото миньонче предизвика бурна реакция на повечето й колежки, които отричат подобни хирургически интервенции. Певиците в западната ни съседка са върли почитателки на силикона в циците и ботокса в лицето, но категорично ненавиждат разкрасителни операции на задните части.
"Съперничките ми за любовта на феновете поставят въпроси за промяната във външния ми вид и пускат злорадстващи коментари в социалните мрежи. Искам да им кажа да не се притесняват за мен и да спрат да говорят и пишат глупости, а да започнат да правят повече креватна гимнастика", коментира 37-годишната Дара, чието рождено име е Радойка Аджич. "Качественият, редовен, а най-добре денонощен секс е в основата на дупето мечта. Нямам сложено никакви импланти, просто за бразилски ми задник е виновен само качественият секс", допълва изпълнителката на култовото парче "Зидове".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама