Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/2038533 www.bgdnes.bg

Ники Михайлов затрил по Алисия половин милион

Доста надълбоко в джоба на Ники Михайлов е стигнала ръката на бившата му приятелка Алисия. За тригодишната им любовна история, ако въобще в нея вратарят е вложил някакви чувства, чалга звездата го ошушкала с почти половин милион лева, пресмятат грубо от близкото обкръжение на национала.

Преди да вземе решение да прекрати отношенията си с певицата, Михайлов въобще не пестял в харчовете си по нея. Безброй били случките, в които Михайлов инцидентно решавал да изненада половинката си, като сюрпризите му никога не били за по-малко от четирицифрена сума. 5 бона пък му стрували прословутите 1001 рози, които баровецът поднесъл на Алисия в края на миналата година. И до днес се шушука, че това била цената, която платил, за да омилостиви певицата, хванала го в поредната изневяра.

При всичките екзотични почивки на острови и в Сен Тропе бившата жена на Валери Божиов, разбира се, отново била на издръжка на съотборника му в националния отбор. Именно пред играчи в селекцията на Чичовото Михайлов се оплаквал, че разбира Божинов за делата, които води срещу Алисия относно издръжката на сина им Валери-младши, тъй као майка му харчела като мощна прахосмукачка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама