Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/2262007 www.bgdnes.bg

Камелия разби слуховете: Не съм бременна!

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Камелия не е бременна, призна пред "България Днес" самата тя. Така изпълнителката разби на пух и прах поредната доза неверни твърдения по неин адрес.

"Доста съм дъвкала тази тема. Едно разбрах - детето идва, когато то реши да дойде. Така че е глупаво да го обсъждам. То, като се случи да забременея, така или иначе ще ми проличи. Ще се разбере и достатъчно тогава ще ме дъвчат в публичното пространство. Достатъчно неща ще имам тогава, които да споделя", заяви провокативната изпълнителка.

Реклама

Слуховете за забременяването на Камелия се появяват периодично в публичното пространство, но никога не отговарят на истината. Поводът за последната интерпретация е, че фолкпевицата уж изглеждала по-закръглена и това може да е причината, че чака дете от дългогодишния си приятел Цветин.

Тя разкри и повече подробности около плановете да мине по венчилото с любимия си човек. "За сватбата - ще видим. Против брака съм и не вярвам на някакви подписи. Двама души или се допълват и се разбират, гледайки в една посока, а този подпис само ги държи с някакви празни обещания. Единият в един момент почва да се чувства виновен, че е обещал нещо, а не го изпълнява. Другият си казва пък: "Този ми обеща нещо, а нищо не прави". Пак става едно голямо нищо. За мен е важно да гледаме в една посока и да се допълваме. Дали ще остареем заедно, само времето ще покаже", коментира в типичния си експресивен стил Камелия.

"Искам да имам дете, но вътрешно се съмнявам дали ще се справя с това да бъда майка. Това е една от сериозните битки в живота ми", обобщи изпълнителката на "Ти си".

 

Става Купидон

Камелия ще бъде новият Купидон в ефира на Нова телевизия тази есен. Чаровната блондинка става водеща на най-новото риалити предаване "Марс и Венера", което ще стартира в ефира на медията през септември.

Тя ще помага на мъжете и жените да открият пътя един към друг. Певицата ще се появява на екран всеки делничен ден от 17 ч. В първия сезон на шоуто двама мъже ще се изправят срещу срещуположния пол с една основна цел - всеки един от тях да намери своята половинка. Срещу всеки мъж ще застават по няколко жени, решени да спечелят сърцето му. Пътят към него обаче може да се окаже труден и осеян с неочакваните обрати на флирта и любовта.

Реклама
Реклама
Реклама