Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/2291893 www.bgdnes.bg

Люба Кулезич: Казват ми Тутла

"Тутла Кулезич ме наричат вкъщи. Стоя поне час пред огледалото, много съм суетна. Е, на галено ми викат „Тути"."

Това сподели в „На кафе" журналистката Люба Кулезич.


По женски тя и Гала разнищиха от „А до Я" битието на гостенката. Но в типичен неин стил Кулезич не пожела да вдигне завесата за подробности. Разкри само, че дъщеря й Ела се омъжила за голямата си любов - германец, който бил и нейна слабост. „Много го обичам, а те са заедно от 8 години, връзката им оцеля през разстояния, през раздели, през много изпитания", каза Люба.

Реклама

Тя не скри, че се смущава, когато продължават да й задават въпроси за нападението срещу нея на 14 юни. „Никак не е приятно да си спомняш това. Знам, че това не е особено голяма произшествие. На други хора се случват къде по-лоши неща", каза журналистката.
Кулезич заяви, че зад „маската" на политиците стоят различни „мерки" морал.

„Като гледам стари кадри от мои предавания, си мисля, че това е само епизод от нашия живот. Искам да разказваме истории - човешки истории и случки, в които се отразява истината. Искам хората да не се страхуват от себе си, а да го приписват на мен. Да не се страхуват от публиката, а да го приписват на мен. Тези, които не са гузни, са абсолютно смели, когато идват при мен. За да общуваш с хората, трябва да ти е леко на душата. Всеки е грешен, важното е да знаеш къде си сбъркал", философски обясни Люба.

Тя подчерта, че искрения човек не посочва, а изказва истината. „Нашата публика има сетиво за истината", подчерта Кулезич и заяви, че е най-големият оптимист - за всяка ситуация. „Ние очакваме 25 години някой да ни реши проблемите. Решенията са пред нас, само трябва да подхождаме към тях смело".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама