Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/2310414 www.bgdnes.bg

Ето ги бомбите на Мис Крокодил

Огромните силиконови балони на Мис България Антония Петрова шокираха публиката по време на ревю на Жени Живкова. Миската, която от години упорито се опитва да скрие пластичните си операции, не успя да удържи гърдите си под дълга тясна черна рокля и те изскочиха за радост на мъжката част от публиката.

Антония гордо дефилираше по подиума, докато деколтето й падаше все по-надолу и по-надолу заедно с ченетата на наблюдателите. В първия момент миската не разбра какво се случва и продължи по пътеката с изскочили зърна. Роклята обаче продължи да се смъква и в крайна сметка Петрова усети еротичния смут , който сее около подиума, и също сведе поглед към бюста си. Притеснена от неловката ситуация, известната като Мис Крокодил миска трескаво задърпа деколтето си нагоре под бурните ръкопляскания на публиката. Въпреки скандалната ситуация моделката запази хладнокръвие и продължи с дефилето.

Реклама

Изскочилите гърди на Антония развълнуваха цялата зала. Дори родителите й и съпругът й Александър Бередин, които седяха на първия ред, се засмяха на излагацията.
"Ха-ха, на всеки се случва", нареждаше руснакът Бередин, на когото със сигурност не му е станало приятно, че всички зяпат циците на жена му.

Дори след края на ревюто присъстващите не спираха да коментират гафа на една от най-скандалните родни миски. Колежките й манекенки я успокоиха с чаша вино.
След ревюто присъстващите депутати и родни хайлайф дами се омешаха. Мая Манолова, Емилия Масларова под ръка с Татяна Дончева си харесаха няколко официални костюма от новата колекция на Живкова.

Отчаяните съпруги Евгения Калканджиева, Мая Савова и Ирина Тенчева огледаха официалните рокли. Шефката на "Визаж" не пропусна и да проконтролира моделките си. Жени похвали приятелката си Ирена Милянкова, че поддържа форма въпреки драмите в личния си живот. Калканджиева също се опита да изглежда усмихната въпреки сътресенията в брака си с по-младия Стефан Манов-Тачо.

 

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама