Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/2912145 www.bgdnes.bg

Кейт Мос чукна 40

Топмоделът Кейт Мос празнува утре рожден ден на частния остро на ексцентричния милиардер Ричард Брансън. Английската манекенка, чиято слава на сексидол още не повяхва, посреща 40-ата си годишнина на Некар в Карибско море.

Територията с площ от 300 хил. кв. м е част от Британските Вирджински острови и любимо място за частните партита на Брансън и аверите му.

Реклама

Кейт не иска да отбележи юбилея си шумно, а суетата и блясъкът на Лондон са й дотегнали. Затова приела с възторг щедрото предложение на богаташа Брансън за празник в тесен кръг, далеч от родината, пише светското издание "Сънди пипъл".

Купонът на Некар ще мине като карнавал, а гостите няма да са повече от десетина. В имението на собственика на авиокомпанията "Върджин атлантик" по принцип не могат да отседнат повече от 30-ина човека, за повече просто нямат нужните помещения. Мос и съпругът й Джейми Хинс се числят към най-близките приятели на 63-годишния Брансън.

Предприемачът, чието състояние се оценява на поне 4,2 млрд. долара, отдавна се възползва от красотата на модела за различни свои кампании. През 2009 г. например той покани Кейт за 25-ия рожден ден на "Върджин атлантик", а в следващите години красавицата редовно се снима в реклами на фирмите от групата на Брансън.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама