Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/3223295 www.bgdnes.bg

Гадже на левскар пощури Германия

Германските мъже са луди по българския модел Благовеста Цакова, която сама си лепна екзотичната фамилия Бонбонова. Гаджето на футболиста от "Левски" Пламен Димов отново проби на Запад. Цакова бе избрана да украси календара за 2014 година на германското издание на списание "Плейбой". Сексапилната брюнетка получи титлата Мис Март и ще блести от страницата на първия пролетен месец. Бонбонова е застанала в предизвикателна поза с гръб и загадъчно е свалила гащичките си.
Българката предизвика истински фурор в Германия. Според голяма част от коментарите в немските форуми нашенката удря в земята останалите 11 момичета от календара. Бонбонова направи удивителна фотосесия за германския "Плейбой" още през миналата година. Тогава 24-годишната палавница призна, че си пада по футболистите.
"Моят мъж мечта трябва да бъде мускулест. Но освен това трябва и да рита добре, защото брюнетките си падаме по футболисти", разкри Бонбонова.
Тя дори скандализира с признанията си, че е правила тройка с някои от българските национали. От известно време насам Благовеста се е кротнала в леглото на Димов, за когото се носят слухове, че притежава огромен инструмент.
Иначе Бонбонова е завършила маркетинг. Преди да се изяви като фотомодел, е работила като танцьорка в нощен клуб

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама