Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/4294259 www.bgdnes.bg

Плеймейтка в сексафера с олимпийски шампион

Иво АНГЕЛОВ

Екшън, любовен триъгълник, секс в хотелска стая и тежки обвинения! Голямата надежда на българския бокс Благой Найденов беше въвлечен в цунами от любовни перипетии.

Бившата му приятелка - брюнетката Цвети Иванова, изригна, че е хванала гаджето си в изневяра. Експоловинката с открито негодувание призна само, че новата изгора е "руса". И докато столицата се тресеше от терзания коя е въпросната блондинка, "България Днес" единствено откри най-търсеното име - най-актуалната родна плеймейтка Гентиана Халити!

Реклама

Вестникът се сдоби с ексклузивни снимки, които потвърждават информацията, че двамата имат интимни отношения. Фотосите показват боксьора дори в леглото, което беше превърнато в греховна арена на тежки обвинения. И така за Благой се заговори повече за дуелите му в спалнята, отколкото за крошетата на ринга.

Любовта между двамата пламнала наскоро - запознали се из столичните нощни заведения и веднага усетили привличане помежду си. Историята мълчи дали Благой е бил едновременно с двете момичета, но в един момент решил да прекрати отношенията си с Цвети и избрал да бъде с Гентиана. И докато Цвети страда за постъпката на екслюбимия си, Гентиана е накарала коленете на Благой да омекнат.

Новата двойка така и не успели да прекарат много време заедно, тъй като постоянно приковавали вниманието към себе си. Гентиана работи в една от най-вървежните дискотеки - Club 33 в Студентски град. Благой пък само преди няколко седмици спечели златен медал на младежките олимпийски игри в китайски град Нанджин. Освен това младежът е носител на световна младежка титла, има злато от европейското първенство за юноши преди две години и бронз от европейското за младежи през 2013 г. Найденов е считан за голяма надежда в българския бокс. Състезателят в категория до 81 килограма е на 18 години, роден в София и се бие за клуб "Славия" с личен треньор Аспарух Георгиев.

Талантът на Благой е бил забелязан още от легендарния български боксьор Серафим Тодоров-Сарафа, който е трикратен европейски и световен шампион по бокс в категория до 57 килограма, както и олимпийски вицешампион. "Преди няколко месеца бях на световното първенство в София. Там видях едно момче в категория до 81 кг - Благой Найденов, което ще стане уникален боксьор. Стана световен шампион изключително убедително. Има всичко в него. Крака, движение, поглед към боя. Той ще мачка наред. Ще стане олимпийски шампион", заяви Тодоров.

Заради огромния интерес към тях двамата решили да избягат в хотел в околностите на София. "Агенти" обаче издали, че са се усамотили там, и информацияа достигнала до Цвети. Тя отпътувала към хотелския комплекс, където Благой и Гентиана се отдали на любовни ласки. Фактите потъват в зоната на незнанието дали двамата реално са били хванати на калъп, или просто брюнетката яростно е тропала на вратата на хотелската им стая. Категорично е обаче, че Цвети знае, че бившият й възлюбен е бил с руса жена.
От снимките, с които вестникът разполага, ясно се вижда, че плеймейтката и боксовата надежда са интимно близки. На два от фотосите сексапилната блондинка целува младата боксова надежда. На друг кадър пък двамата са легнали и се опитват да си прикрият лицата, но татусите им ясно ги издават.

Реклама

"Отказвам коментар по темата! Не обичам да говоря за неща от личния си живот, защото това е моят свят. Не мисля, че и хората чак толкова много се вълнуват с кого си лягам и не искам да им натрапвам подобна информация", коментира пред "България Днес" Гентиана Халити, която предпочете да не навлиза в подробности. Тя отказа коментар и за снимките, за които няма идея как са видели бял свят (мнението на Благой Найденов вижте в карето). Самата Гентиана често е била свързвана с различни популярни мъже, но почти винаги информациите са се оказвали неверни. Тя е държала на това да не се шуми много около личния й живот и ревностно го е пазила в тайна.

Драмите около любовния живот на боксьора пък стартираха с емоционален статус, който Цвети публикува на личната си страница във Фейсбук. "Благой Найденов, човекът, който толкова много ме "ОБИЧАШЕ", хванат в изневяра с руса к*рва в хотел лично от мен!!!", сподели емоционално разстроената брюнетка. Нейни приятели започнаха вълна от коментари, с които осъждаха постъпката на талантливия боксьор и изразяваха подкрепата за приятелката си.

Хора около Найденов пък се тревожат цялата шумотевица около него да не се отрази на спортната му кариера и формата му да спадне. Според боксови експерти е логично на неговата възраст да го влече към нощния живот, но е важно да се концентрира върху кариерата си. Историята помни как кариерите на футболистите Валери Божинов и Николай Михайлов рязко се провалиха, когато медиите започнаха да пишат повече за успехите им с жените, отколкото на терена.

 


Боксьорът:

Тази к*рва лъже!


Добромир ДОБРЕВ

"Тази к*рва лъже! Няма такова нещо! Опитва се да стане известна и да трупа слава на мой гръб. Тя не може да разбере, че не я искам. Прави ми всичко напук. Не мога да бъда с нея. Казал съм й, че не желая да имаме сериозна връзка. Това момиче не е добре. Ние не сме заедно от много време." Това заяви пред "България Днес" олимпийският шампион по повод обвиненията, които Цвети Иванова му отправи.

Той не отрече да е имало случка с пристигналата на място бясна брюнетка, но и не потвърди. Състезателят също предпочете да не навлиза в подробности за изявите си извън ринга.

Благой е категоричен, че любовните драми в живота му няма да се отразят на кариерата му. "Как може ще ми повлияят тези глупости? Няма, спокойно! Просто няма начин. В момента кариерата ми е на първо място."

Той призна, че е изключително религиозен и се уповава на Бог.

"Винаги, когато ходя по състезания, нося със себе си икони и се моля. По тялото си имам няколко татуировки на спортна тематика", казва Найденов. Боксьорът призна, че приема с усмивка всички неща, които се изговарят за него през последните дни, и предпочита да не им обръща внимание, а да се концентира върху кариерата си.

След обвиненията на Цвети срещу нея той написа на личната си страница във Фейсбук "Долниците на чужд гръб известни искат да стават...", като накрая добави просълзено от смях човече. Някои от приятелите му в социалната мрежа обаче не одобриха позицията му. "А ти не забравяй откъде си тръгнал" и "Благо, познавам Цвети Иванова от много години... Точно тя да става известна на чужд гръб не й е приоритет".

Реклама
Реклама
Реклама