Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/4424166 www.bgdnes.bg

Ето го бебето на Диляна и Блатечки - СНИМКИ

СНИМКИ: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

  ИВО АНГЕЛОВ

Диляна Попова е изключително отговорна майка, която не знае умора в полагането на грижи за бебето си. Това показват снимки на "България Днес", на които ясно се вижда как моделката разхожда наследника си Борил в градинката край църквата "Свети Седмочисленици" в София.


За пръв път тя се появява в публичното пространство с малчугана. Диляна е неотлъчно до бебенцето, като не спира да му се радва и да го обсипва с любов. Компания й прави нейна приятелка, която не само помага в грижите за детето, но и разхожда кученцата Арни и Арчи. Непознатата девойка помага и с изнасянето на количката и всички грижи около новороденото.

Реклама


Впечатление прави липсата на бащата на детето - актьора Асен Блатечки, който досега не е засичан с бебето, а и колата му трудно може да бъде видяна, паркирана пред дома на моделката. Затова пък Попова е почти неотлъчно до рожбата си. Сериозна подкрепа в отглеждането на Борил й оказва нейната майка, която се е преместила да живее за постоянно в столицата и все по-рядко се прибира в Гулянци. Там продължава да живее бащата на Попова - Красимир, който движи бизнеса със своя автосервиз.


"Жена ми се пренесе в София, за да помага на Диляна. Още повече че дъщеря ми отскоро се завърна на работа - стои от време на време в ателието си, за да не забуксува работата. Има нужда да е там и затова понякога се налага друг да гледа внучето. С общи усилия двете се справят, а когато имам възможност, и аз пътувам до София", сподели пред "България Днес" бащата на Диляна Попова Красимир.
Той разказа, че малкият Борил е ревливо бебе и плаче доста често, но вече му личи, че е започнал да расте. Малчуганът бил в отлично здраве и се радвал на прекрасно отношение от цялата фамилия.


Напук на всякакви спекулации, че във връзката на Диляна и Асен има проблеми, двамата се разбирали много добре.
"Не съм аз човекът, който да им казва как да живеят, но мога само да им пожелая да отидат в чужбина. Там ще им бъде по-спокойно, защото тук, в България, завистта на много хора ще ги съсипе и ще им пречи на щастливия живот", разсъждава Красимир.
Самата Диляна може да се похвали, че е с отлична фигура, която не се е повлияла сериозно от бременността, и отново изглежда слаба.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама