Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/4456942 www.bgdnes.bg

Софи Маринова призна сензационно: Непознат ми направи бебе

Фолкпевицата Софи Маринова очаква второто си дете!

Новината разкри самата изпълнителка пред "България Днес".
"Истина е това, което се говори от известно време насам. Чакам бебе и съм безкрайно щастлива! - сподели ексклузивно певицата. - Това е най-хубавата новина за Коледа и за рождения ми ден. Сбъдната мечта е да имам второ дете. Много ме беше страх да не остана само с Лоренцо, който вече е на 11 години, а през декември аз правя 39" - разказва развълнувано Маринова.

Според клюките Софи е обвързана с потаен господин със солидни финансови възможности, с когото са решили да създадат наследник. Пред "България Днес" Маринова категорично отрече тази информация.

Реклама

"Пълни глупости са това! Бил милионер, бил богаташ, какво ли не прочетох. Няма такова нещо! Софи Маринова сама си гледа децата, сама си изкарва парите - казва фолкаджийката. - Няма да разкрия кой е. Да вземе да ми дойде на крака и да иска да е баща. Няма да стане! Решила съм на никого да не казвам. Тук-таме даже се шегувам, че идея си нямам кой е" - разпалено обясни Софи.

Обратно на повечето самотни майки, певицата държи сама да отглежда и възпитава децата си и е достатъчно силна и без мъжко рамо.
Въпреки категоричния отказ да разкрие подробности около таткото на второто си дете Маринова все пак споделя, че е млад мъж, с когото са се запознали в дискотека по време на нейно участие, но всичко е било само за една нощ и повече няма намерения да се среща с него за каквото и да било.
"Млад, здрав, красив! На 20 и няколко години. Такъв го търсих, за да имам хубаво дете“ - разказва Софи с нотка ирония в гласа си.
Певицата и бившият й любим Дачо са правили безброй опити за наследник, но все неуспешни.

"Бях изгубила надежда за бебе. С Дачо през последните години много опити правихме, но не ставаше. Докторката ми каза, че съм добре и реших да се заема" - казва Софи.

Изпълнителката е в първите месеци на бременността си и затова никой не е забелязал наедряло коремче по време на последните й участия. От суеверие Софка е искала още дълго да го пази в тайна, но заради вълнение не е издържала и е споделила с най-близките си.

"Очаквам го с нетърпение. И синът ми Лоренцо много се радва. Целува ми корема и говори на бебето. Говорим му в женски род, защото искам да е момиче - да наследи много от моите качества, които синът ми като момче не успя да получи" - разказва ромската перла.

Певицата е решила да продължи с участията, докато бременността не започне да й тежи. Единственото, от което се притеснява, са килограмите, които ще натрупа през предстоящите няколко месеца.


"Като се сетя колко бях дебела, когато очаквах Лоренцо, лошо ми става - спомня си Маринова. - Важното е бебето да е живо и здраво! Нищо друго не искам. Всичко друго е поправимо" - с надежда споделя гласовитата изпълнителка.

Реклама
Реклама
Реклама