Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/4492502 www.bgdnes.bg

Баракова: Страх ме е от съседите

Надя Панкова

Съседите ми са хора, които явно решават финансовите си проблеми, като са ги накарали да говорят така за мен. Това призна пред "България Днес" независимата депутатка Ана Баракова.

Русата избраница се забърка в пореден скандал, след като съседката й Валентина Константинова я обвини, че тормози целия блок с постоянни скандали. Има и други комшии на същото мнение. В блока на Баракова в столичния кв. "Изток" се говори, че дамата постоянно се кара с майка си, двете се псуват, а неизвестен мъж, който живее с тях, вдига скандали за пари. Съседката Константинова поясни и че се бои за децата си, които чували нецензурните приказки и крясъците. "Истината е, че ние големите можем да си запушим ушите и очите за много неща и да ги прескочим, обаче дъщеря ми да слухти като бабичка и да ме разпитва за думи, които все още ги няма в речника й... това е нещото, с което не се примирявам", отсича в социалните мрежи младата майка.
Баракова категорично отрича пред вестника за това, като дори се оплака от семейството, което я обвини.

Реклама

"Децата им, не знам на каква възраст са, но са малки, не спират да тичат и тропат до 11-12 часа вечерта. Какво е това възпитание? Явно копират поведението на родителите си. С тях съвсем случайно сме се виждали в магазина, не сме разговаряли и изведнъж - такива атаки срещу мен. В момента съм в Пловдив, но няма да се върна в това жилище! Страх ме е да стъпя в апартамента, това напрежение не се издържа", проплака още Баракова.

Тя е категорична, че ще отиде на квартира, за да "си гледам нормално живота" и да не я следят на всяка крачка. "В Пловдив ме следяха, продължиха в София, сега е някаква жена, която върви след мен, снимат ме със светкавици в магазина. Не издържам повече на това, приятели ми звънят, че се притесняват за мен", допълни още депутатката. Баракова уточни и че няма да търси квартира в престижен квартал като този, който напуска, тъй като "нямам никакви претенции".

"Хората знаят, че се возя с автобуса, а не както твърдят, че съм идвала със скъпи коли. Просто искам да си живея спокойно живота, тъй като като депутат имам идеи, които искам да реализирам", отсече Баракова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама