Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/4545648 www.bgdnes.bg

Мария не покани баща си на сватбата

Мария не покани баща си на пищната сватба, която вдигна в събота вечерта. Грандиозното тържество се състоя в грандхотел „София", където Отварачката и съпругът й Християн Гущеров събраха близки и приятели.

Мария открай време е в лоши отношения с баща си и сега не пожела да го покани на един от най-важните моменти в живота си. Малцина знаят, че таткото на певицата е прославеният борец от близкото минало Панайот Киров. Майката на певицата Йорданка е едва на 19 години, когато ражда щерка си в Стара Загора, но няколко години по-късно родителите на Отварачката се развеждат.

Реклама

Певицата разказва, че е преживяла трудно този период и дълго време не е можела да преглътне факта, че е отраснала без баща. Именно поради тази причина Мара е решила, че татко й не заслужава да присъства на сватбата й с Гущеров, издават приятели на изпълнителката.

Преди церемонията се говореше, че Мария може да прости на баща си и да го покани на тържеството, като се опита да изглади отношенията между двамата си родители и се сдобри с татко си. Въпреки слуховете певицата явно не е намерила сила да потърси баща си и да му прости, че я е изоставил като малка.

Въпреки че намеренията на певицата бяха да сключи църковен брак в храма "Свети Александър Невски", в последния момент съдбата й изигра лоша шега. Гущеров се опита да даде купища пари само и само певачката да получи така желаната венчавка в храма, където по принцип сватбите са забранени.
Идеята на миньончето бе брачното свидетелство да е от друга църква, а церемонията в "Св. Александър Невски" да е само за пред камерите.
"Винаги съм мечтала да се омъжа именно там. За мен това е свято място", сподели преди седмица певицата.

В крайна сметка се оказа, че лично патриарх Неофит е провалил грандоманските планове на Мария. Той е забранил фолкаджийката и по-младият от нея бизнесмен да се венчаят в "Свети Александър Невски" и в последния момент е осуетил плановете на младоженците. Малко преди сватбата Мария е трябвало да се обади на всички поканени, за да им съобщи, че църквата е сменена и венчавката ще се проведе в Бояна.
Това не е било толкова трудно за изпълнителката, имайки предвид факта, че на сватбата така или иначе не присъстваха много хора.

Нямаше ги и много от колегите и колежките й. Едни от най-големите звезди на "Пайнер" - Преслава и Глория, не се мернаха на събитието. Открай време във фолксредите се говори за тежкия характер на миньончето, с който е отблъснала по-голямата част от колежките си. Клюките гласят, че примата на попфолка – Глория, изпитва истинска нетърпимост към старозагорската изпълнителка.
Друга звезда от "Пайнер" – Анелия, също не бе сред ВИП гостите на сватбата. Освен че с Мария хич не са си близки, бившата съпруга на Коко Динев категорично отказва близки срещи с колежката си Емилия, която пък е добра приятелка с Отварачката и е била една от първите поканени.


Освен Емилия сватбата на Мара са уважили Камелия, Андреа и Азис. Ромският славей прави всичко възможно да спечели благоразположението на Мария. Както "България Днес" първи писа, в последно време Азис си е наумил да се набута в "Пайнер" и използва приятелството си с Мара като едно от оръжията за постигане на целта си.
Фолкпевицата Ивана също е била сред гостите и е поздравила колежката си с една песен, но голямата звезда на вечерта е бил Васил Найденов. Васко Кеца забрави бързо, че беше сред най-върлите противници на чалгата и склонни да пее на Мария срещу тлъстия хонорар от 100 000 лв.

Реклама
Реклама
Реклама