Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/4642001 www.bgdnes.bg

Митко Динев: С Емануела не сме разделени!

Иво АНГЕЛОВ

Бизнесменът Димитър Динев и фолкпевицата Емануела са заедно и няма нищо вярно в появилите се информации за раздяла между тях. Това стана ясно от официално съобщение, което Динев изпрати до вестника, за да сложи край на спекулациите.

"България Днес" предоставя на читателите си текста едно към едно:

"С Емилия (Емануела) сме заедно. Детето ни не е плод на случайност. И няма напрежение в отношенията с баща ми. Еми е жената, която избрах да ми роди първородното дете, и до този момент тя не ми е дала повод да се съмнявам в решението си. Вярвам, че когато има дете между двама родители, раздялата е последна възможност! Смятам почти за невъзможно да го допуснем, имайки предвид, че ние самите сме израснали в семейства на разведени баща и майка. И говорейки в единствено число, аз мога да кажа - "обичам я и съм влюбен в нея". С баща ми отношенията не са обтегнати. Не е правил проблем, че съм решил да създам семейство с жената, която обичам. В моята фамилия има практика никой да не се бърка в личния живот на другия и въпреки че всички сме го правили, това, че държим един на друг, винаги ни е водило до консенсус. Уважавам родителите си, които са ми дали много, и съм благодарен", пише в съобщението на бизнесмена, което разкрива истината за отношенията между двамата.

Реклама


Различни медии неколкократно забъркваха Димитър Динев в конфликт с баща му Динко, пишейки, че родителят му е против отношенията му с Емануела. Но и в тези твърдения се оказа, че няма нищо вярно и са плод на нечия фантазия.

"Истината е, че сме много щастливи заедно. В момента си почиваме в Свети Влас и нищо не може да попречи на любовта ни", категорична беше пред вестника Емануела. Двамата родители отделят цялото си време за отглеждането на Димитър-младши, който се появи на бял свят през януари и е най-голямата радост на Митко и Емилия, както е истинското име на изпълнителката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама