Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/4936008 www.bgdnes.bg

Попадия фучи с 254 коня

Певицата Радостина Паньова си купи спортен автомобил

Певицата Радостина Паньова, която е известна като най-младата и най-красива българска попадия, сложи колежките в малкия си джоб.


От около два месеца изпълнителката от музикална компания "Ара мюзик" се придвижва с мощен спортен автомобил, под чийто капак "ръмжат" цели 245 конски сили, научи "България Днес". Новата й бляскава придобивка е сиво-черен американски "Крайслер", с който вече се чувства като Господ по родните пътища.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целият текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес".

Проверка на вестника показа, че подобна кола втора ръка струва около 4000-5000 евро.


Все още няма представителка на родния музикален бранш, която може да се похвали с подобно превозно средство. Паньова е изкарала шофьорска книжка на 17 години, но я получила една година по-късно, както предвижда законодателството. Първата кола, на която е карала и се е учила, била "Москвич", но вече може да усети предимствата на американската спортна кола. Изпълнителката на песента "По друм одам" кормувала и се учила в Разлог, но вече спокойно се оправя и в софийския трафик.

Въпреки че без проблем може да развива високи скорости, тя е примерна шофьорка и притежава "златен талон", защото няма никакви нарушения на пътя.
Радостина Паньова е известна и с това, че преди време стана презвитера, или както се нарича по народному - попадия. Нейният съпруг Любомир Стоянов, който е възпитаник на Софийската семинария, бе ръкоположен за свещеник и стана отец Любо.

Иво АНГЕЛОВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама