Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/5107927 www.bgdnes.bg

Агилера пъчи цици пред академици

Не съм дебела и не съм глупава. Даже съм много интелигентна. Освен красив глас имам и друго какво да покажа и да се гордея с него.
Това гласи разголеното послание на американската певица Кристина Агилера на бляскава церемония в НАСА. С огромно деколте, 34-годишната блондинка събра погледите на наградите "Пробив" за научни постижения в изследователския център "Еймис" в Калифорния. Изпълнителката, която от 2010 г. има звезда на Алеята на славата в Холивуд, е обект на постоянни подигравки на жълтата преса за наднорменото й тегло и неособено високия й интелект.
В дълга черна рокля с цепка до коленете и деколте до пъпа, родената в Ню Йорк Агилера е най-видният гост на звездното събитие в Оскаров стил. Домакин на проявата е руският милиардер Юрий Милнер. От 3 г. насам той раздава щедри парични награди на млади учени с пробив в науката. Отличията са 7 и всеки от лауреатите получава чек за 3 млн. долара. Това е почти три пъти повече от носителите на Нобеловата награда. Появата на Кристина учуди присъстващите, тъй като все пак става дума за церемония с хора от академичните среди, а тя определено не е сред тях.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама