Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/5182716 www.bgdnes.bg

Николета във война с Мария. Мерят си дрехите и мъжете

Жестока война водят силиконките Николета Лозанова и фолкпевицата Мария. Двете не се понасят, но досега умело прикриваха този факт. В дъното на враждата е бившият мъж на Мария - Димитър Андонов. Към днешна дата той си има нова жена Никол, която е първа приятелка на Ни Ло.

"Всички знаем, че Мария най-много обича парите", захапа я в последния брой на изданието на "Папараци" Николета. Всъщност плеймейтката унижава Отварачката във всяко предаване. Тя не пести определения за певицата като "златотърсачката", "безвкусно облечената певица" и "меркантилното миньонче на попфолка".
"Бившият мъж на Мария я изхвърли, защото тя прекали с претенциите си и жаждата за още пари", злословят врагините на Марчето.


Според версията на Мария историята за омразата между двете е много по-дълбока. Ни Ло имала мераци да прелъсти Християн Гущеров и освен това й завиждала ужасно.
"След раздялата с Валери Николета имаше един период, в който бе готова да се хвърли на врата на всеки богаташ. На няколко пъти се въртеше в клубове и около масата на Християн", упорито се говори в чалга гилдията. Според слуховете Николета все пак е успяла да намери нов милионер и в момента се сравнява с Мария коя има по-скъпи дрехи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама