Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/5194585 www.bgdnes.bg

Ето я катерицата на Дара Бубамара. Джиесемът на турбофолк певачката фрашкан с домашно порно

Сексскандал разтърси цяла Сърбия

Порноснимки на засуканата сръбска турбофолк певачка Дара Бубамара са хит в Белград точно преди Нова година.
39-годишната блондинка от Нови Сад лъсна дибидюс гола в най-тиражните медии за кеф на феновете й. Компрометиращите фотоси са взети от телефона на силиконовата бомба, докато е бил на поправка в квартален сервиз.


"На успокоителни съм. Този скандал ме съсипа. Не мога да повярвам какво ми се случи. На прага на нервен срив съм", коментира звездата с истинското име Радойка Аджич. "Супер неприятно е, но няма никакви шансове съпругът ми Милан да ме остави заради снимките. Все пак те са пращани по Вайбър на него, за да не му се налага да ходи по чуждо, когато не сме били заедно заради концертите ми в страната и чужбина", допълва изпълнителката на тоталния хит от 2007 г. Zidovi.
Дара Бубамара е категорична, че всяка знаменитост има голи снимки в смартфона си. Тя опита да омаловажи скандала, като се сравни с Мадона.

Реклама


"Най-великата певица за последните 30 г. си показва голотиите през ден, но това не й пречи да има нормални деца и мъж до себе си. Не виждам защо трябва аз да се срамувам от прелестите си. Писанията на жълтата преса, че Милан ще ме изостави след тази афера, са пълна измислица. Той е неотлъчно до мен през цялото време и ми помага да преодоля депресията, в която изпаднах", обяснява цицорестата певачка.


Популярният в Сърбия таблоид "Свят", който първи публикува снимките, отхвърля версията на Дара за интимна кореспонденция с мъжа й и задигнати от неизвестен мъж в квартален сервиз фотоси. Според изданието снимките са предоставени от младеж, когото певачката забива чрез Инстаграм. Аджич дава на атлетичното момче личния си номер и започва оживен диалог между двамата по Вайбър. Когато двойно по-младият от звездата младок проявява интерес за сексафера с нея, тя му праща еротична снимка, на която се самозадоволява с пипане на клитора. Като доказателство момчето предоставя и разпечатка от диалога си с Дара Бубамара.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама