Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/5332646 www.bgdnes.bg

Емануела позлати дупето си. Певицата лови чичко паричко зад океана

Чалгарката се разголва видимо за да дразни бившия си Динев

Златни гащи обува фолкпвицата Емануела. Чалга изпълнителката се разголи отвъд океана, където е на турне от седмица. Брюнетката облече доста оскъден бански. Горнището й едва побира огромните й гърди, а бикините очертават сочните й задни части,
Изпълнителката побърза да се похвали с предизвикателните снимки във Фейсбук, за да подразни бившия си Димитър Динев.
В момента певицата води война с бащата на сина си. Те се разделиха преди няколко месеца, а Емануела прави всичко възможно да получи огромна издръжка от клана Диневи. Тя няколко пъти остави ясно послания на бившия си, че горчиво ще съжалява за раздялата. Дори турнето й зад граница е отмъщение към наследника империята от Свети Влас. Тя е твърдо решена да покаже на Димитър колко лесно може да си намери друг богаташ. Разголената й снимка предизвика разпална дискусия в социалната мрежа, като десетки мъже отбелязват колко секси изглежда Еми.
Повечето тоалети на певицата, с които се изявява в САЩ, са доста предизвикателни. По време на концертите си тя не пропуска да отбележи, че вече е свободна жена. Дори в интернет феновете й я окуражават да си намери нов мъж, този път чужденец.


"Помни, рано или късно твоят син ще последва твоят пример, не твоите съвети." Това е последното послание, което зеленооката певица отправи към експоловинката си. Тя твърди, че е разочарована от неговото безотговорно поведение. Той изобщо не се грижел за нея и детето им, а само се забавлявал с приятелки. Затова е певицата е решена следващият й мъж да доста по-зрял и отговорен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама