Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/5699678 www.bgdnes.bg

Гаврят се с Фики

Най-големият сайт за хумор се подигра с певеца

Над милион потребители от цял свят в интернет се присмяха жестоко на родния изпълнител Фики Стораро.
Световноизвестният и най-голям сайт за хумор 9GAG пусна комична снимка на певеца, от която ясно се вижда как зърното на едната му гърда е изпъкнало през дупчица на потника. Снимката е направена по време на негово участие.
Мотото на изображението е: "Няма как да не го забележиш!" Само в социалната мрежа инстаграм фотосът има половин милион харесвания и около 80 000 коментара. Аналогична е ситуацията със снимката във фейсбук, където над половин милион са я видели и коментирали в бурен смях.
"Мислех да мастурбирам, но след този фотос отивам директно да лягам", написал е с ирония мъж от Америка.
Хубавото в случая е, че от канала 9GAG не са написали кой е мъжът с изпъкналото зърно. Никъде не става дума, че той е българин и певец. Много нашенци обаче негодуват под скандалния фотос и обиждат Фики, че страната ни се прочува само с простотия, чалга и представители на ромския етнос.
Преди време в същия канал изгря секси учителката Силвия Зубева. Тогава обаче администраторите на сайта изрично подчертаха, че хубавицата е класна учителка на първолаци от България. Зубева за отрицателно време стана истински хит в интернет заради изящните си форми и красиво лице. Мнозина потребители от цят свят изразиха желания да бъдат ученици в България и да им преподава подобна мацка.


Към днешна дата Силвия Зубева е гадже на волейболиста Тодор Скримов. Даскалицата с манекенски мерки продължава да работи като начална учителка и е твърдо решена да развива кариерата в сферата на образованието.
"Добре че под снимката на Фики не написаха България, това само ще ни посрами пред хората", дивят се нашенци в интернет.

Милена ВИКТОРОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама